"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

«ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» : Eξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία κατά των τριών βουλευτών του Σύριζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

«ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

Ενώπιον Παντός Αρμοδίου Δικαστηρίου, Θεσμικού ή Λαϊκού που ήθελε προκύψει προσεχώς

 

            ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

με επιφύλαξη των Λαϊκών Δικαιωμάτων μας.

 

Του «ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», του συγκροτημένου σήμερα, αλλά κυρίως του γιγαντιαίου που σύντομα θα συγκροτηθεί, θα ξεσηκωθεί και θ’ ανατρέψει τα πάντα.

ΚΑΤΑ

1.- Αθανασίου (Σάκη) Παπαδόπουλου, Τρικαλινού βουλευτή του   ΣΥΡΙΖΑ και, κατά δήλωσή του, «ουμανιστή-κομμουνιστή» (!!).

2.- Παναγιώτας Δριτσέλη, Τρικαλινής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ-κατά

40% με την ψήφο του λαού και κατά 60% ελέω ληστρικού εκλογικού

νόμου.

3.- Χρήστου Σιμορέλη, Τρικαλινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ελέω

ληστρικού εκλογικού νόμου.

——————————–   …   ———————————-

   Ήδη ψηφίσατε μνημόνιο.

   Ήδη ψηφίσατε πολλούς εφαρμοστικούς νόμους του.

   Έχετε ήδη συμβάλει και σεις στην κατακρεούργηση των οικονομικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού.

   Έχετε συμμετάσχει στην περαιτέρω συρρίκνωση της δημοκρατίας και την υποβάθμιση της πατρίδας μας σε αποικία χρέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στο βάθεμα της ιμπεριαλιστικής της εξάρτησης γενικότερα.

Κινείσθε ως βουλευτές του λαού και ζείτε με τα χρήματα του βουλευτή του λαού. Η καλοπέρασή σας εμφανής. Όμως με τις πράξεις σας έχετε ήδη προκαλέσει βαριές βλάβες στην υγεία, τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του λαού. Και μάλιστα πολιτευόμενοι στο όνομα και τα ιδανικά της Αριστεράς!!!

Δικαιολογίες επικαλείσθε πολλές, αλλά δεν πείθουν. Φυσικά ούτε εσάς τους ίδιους! Τα ψέματα και τα ατελείωτα επικοινωνιακά τρυκ, για να μας αποκοιμίσετε και παραπλανήσετε, προκειμένου να αποδεχθούμε τα αριστερά σας μνημόνια, πιστεύουμε ότι έχουν κουράσει και σας. Φτάνει πια!

Αγαπητοί συμπολίτες μας βουλευτές, ακούστε μας, αν θέλετε! Για το καλό όλου του λαού, αλλά και το δικό σας καλό:

     Μπροστά μας είναι η «μάχη των μαχών», όπως αποκαλούν το Ασφαλιστικό πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησής σας. Είναι πράγματι η κορωνίδα των αντιλαϊκών μνημονιακών νόμων που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνησή σας. Διαθέτει 153 ψήφους. Χωρίς εσάς (153-3=150) δεν περνάει!

     Έχετε μπροστά σας μια τρομερή ευκαιρία πανηγυρικής προσωπικής επανατοποθέτησής σας ψηφίζοντας και οι 3 σας ένα βροντερό ΟΧΙ που θα κάνει πάταγο σ’ όλη τη χώρα.

Ένα περήφανο εθνικό ΟΧΙ στους εκβιαστές τοκογλύφους.

Ένα ΟΧΙ που σημαίνει ΝΑΙ στους συνταξιούχους. ΝΑΙ στη ζωή, την προστασία και την αξιοπρέπεια των απομάχων. Ένα ΟΧΙ που αποτελεί άρνηση της βάρβαρης αμοραλιστικής καπιταλιστικής λογικής «σκοτώνουμε τ’ άλογα όταν γεράσουν».

Είναι δυνατό εσείς οι «3 της Αριστεράς» να ψηφίσετε ΝΑΙ στις συντάξεις πείνας και τη διάλυση του Ασφαλιστικού συστήματος, ενώ ο Σκρέκας της Ν.Δ. να ψηφίζει ΟΧΙ (έστω υποκριτικά);

Ένα στεντόρειο ΟΧΙ των 3 σας που θα εμποδίσει την ψήφιση του θανατηφόρου Ασφαλιστικού, θα σας ευθυγραμμίσει με τη θέληση των χιλιάδων Τρικαλινών που σας ψήφισαν και θ’ αποτελεί επιπλέον πανελλήνια δόξα και έπαινο για τα Τρίκαλα. Το ΟΧΙ σας θα είναι σε πλήρη αντιστοίχιση με τις πλούσιες δημοκρατικές και αγωνιστικές παραδόσεις της Τρικαλινής ιστορίας. Μην ξεχνάτε ότι είσθε Τρικαλινοί!

     Συμπολίτες μας βουλευτές!

     ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠ’ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ ΑΙΔΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ και το ΜΑΚΕΛΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ! Ο Παράδεισος από την Κόλαση απέχει μόλις ένα μικρό βήμα μπροστά! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! Και ο Λαός μαζί σας!

Αντιπροσωπεία του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ ή-καλύτερα- όσοι Τρικαλινοί πολίτες συμφωνούμε με το παρόν, και με την επιφύλαξη περαιτέρω παντός νομίμου και δικαίου δικαιώματός μας να επιδώσουμε αυτό σ’ αυτούς που απευθύνεται και στο κόμμα τους, τον ΣΥΡΙΖΑ, προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενους συγχρόνως να πράξουν τάχιστα αναλόγως. Οι καιροί ου μενετοί!

 

Τρίκαλα 27/01/2016

                    ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΝ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ

                             «ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

                                   (έπονται υπογραφές)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης