"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το αθλητικό πρόγραμμα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πιστά στο λόγο τους άτομα όλων των ηλικιών, ολοκλήρωσαν επιτυχώς το καλοκαιρινό, αθλητικό «Κίνηση για Όλους» που υλοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας.

Για δύο μήνες, και συγκεκριμένα την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου 2022, οι γυναίκες αλλά και πολλά παιδιά μαζί τους, έδωσαν ηχηρό μήνυμα με την παρουσία τους σ’ αυτή την προσπάθεια. Μία παρουσία που κρίνεται άκρως σημαντική, την στιγμή που όλοι μας το τελευταίο διάστημα ψάχνουμε τρόπους να επικοινωνήσουμε αλλά και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας καθώς και άλλοι φορείς οφείλουν να στηρίξουν αυθόρμητες κινήσεις πολιτών όπως αυτή και την νέα χρονιά ευελπιστούμε να πραγματοποιηθούν προγράμματα άθλησης για όλους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προγράμματα τα οποία είναι ανενεργά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Σύλλογος Γυναικών βρίσκεται σε επαγρύπνηση κι αυτό που είναι σπουδαίο να μείνει μέσα από αυτή την επαφή που προσφέρει ο αθλητισμός, είναι πως οι ιδέες μπορούν να είναι γόνιμες, (εφόσον συμμετέχουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι οι ιδέες), από όπου κι αν προέρχονται, είναι σεβαστές, πολύτιμες και αναγκαίες για περαιτέρω δράσεις. Η συνεργασία όλων των φορέων είναι προαπαιτούμενο σε κάθε κοινωνία, πόσο μάλλον σαν τη δική μας, όπου λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και αν αυτό δεν συμβαίνει, λοιπόν, ας γνωριστούμε καλύτερα την επόμενη χρονιά!

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν πάνω από 50 ακόμα διαφόρων ηλικιών και δόθηκαν, έπαινοι συνέπειας, βελτίωσης, από την υπεύθυνη του πρόγραμμα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Βίκη Κούμπου, κατά την τελευταία αποχαιρετιστήρια συνάντηση στην πλατεία της κωμόπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης