"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Ιωάννας Αργυροπούλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής “Απο την Τεχνη στην Καλλιτεχνία” της εικαστικού Ιωάννας Αργυροπούλου στο Δίδυμο οθωμανικό Λουτρό του Μουσείου Τσιτσάνη.

Απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κοινού δηλώνει η εικαστικός για την έκθεση της.

Κοινωνικά δίκτυα και μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν αναφερθεί στο μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών να δουν από κοντά την έκθεση η οποία περιελάμβανε 40 συν, έργα ζωγραφικής με διάφορα υλικά, τεχνοτροπίες της καλλιτέχνιδας.

Ενδεικτικό ότι στη διάρκεια της έκθεσης από 27/12/2022 έως 28/1/2023 επισκέφθηκαν το Μουσείο Τσιτσάνη 5.000 άνθρωποι (μέσο όρο).

Σε μία περίοδο με μεγάλες ροές επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό η έκθεση κατέστη σημείο αναφοράς στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου και “όχημα” για την ανάδειξη της τοπικής -και όχι- μόνο ιστορίας.

Η Ιωάννα Αρυροπούλου ευχαριστεί όλους εργαζόμενους και τα στελέχη του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού και του Μουσείου Τσιτσάνη που βοήθησαν με τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της έκθεσης και όπως τονίζει “ελπίζω η συνεργασία μας αυτή να έχει συνέχεια καθώς οι συνέργειες είναι πάντα αυτές που αποδίδουν καρπούς προς όφελος του τόπου μας και των συμπατριωτών μας” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης