"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13 C
Trikala

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της La farm : «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη και υγεία και προκοπή, η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας La farm δεξιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, τις τοπικές αρχές , εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, οργανώσεων, συνεργάτες και φίλους, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση  επ ευκαιρία της κοπής της πατροπαράδοτης πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία και ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος.

O Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.Χρυσόστομος, που στον σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στον πρόεδρο της L.A. Farm Βαγγέλη Πλεξίδα, για το σιωπηλό, αλλά μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που ποιεί και είναι δίπλα του ως προσωπικός φίλος και ευεργέτης της εκκλησίας μας.

Οι κόρες του Ελένη και Νάνσυ Πλεξίδα οι οποίες παίρνουν τη σκυτάλη και αναλαμβάνουν να οδηγήσουν την εταιρεία στη νέα εποχή εξέφρασαν επίσης ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν ώστε να περάσει η εταιρεία το μεγάλο σκόπελο της καταστροφικής πλημμύρας.

Μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο από εκείνη την περίοδο που επιμελήθηκε ο Γιάννης & Θάνος Φλούλης, έδωσαν την εικόνα του πριν και του μετά…λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ…σε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας που μετά από 18 μέρες από την απόλυτη καταστροφή επέστρεψαν στην λειτουργία του εργοστασίου!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης