"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Με τη Γεωργία και κάθε Γεωργία. Με το καλό, το αληθινό και το δίκαιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν πρόλαβε να μπει ο Νέος Χρόνος και η κοπέλα της φωτογραφίας (Γεωργία Μπίκα) πήρε μια θέση στην καρδιά μας και στις καρδιές όλων εκείνων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν έχουν μάθει να κρύβουν τα «σκουπίδια» κάτω από το χαλί.

Νόμισαν τα καθάρματα οι βιαστές της, πως είχαν να κάνουν με ένα κοριτσόπουλο «ευκολάκι» και σαν ύαινες έπεσαν πάνω της να την κατασπαράξουν κι ως έναν βαθμό, το κατάφεραν.

Βρήκε όμως αυτό το γενναίο κι ολομόναχο κορίτσι τη δύναμη να ξεμπροστιάσει, εξευτελίσει και να «τιμωρήσει» τα ανθρωπόμορφα τέρατα που θέλουν να λέγονται Άντρες ! Εντύπωση προκαλεί η ράθυμη αντίδραση των αντανακλαστικών της Δικονομικής εξουσίας καθυστερώντας προκλητικά τις αντίστοιχες με το περιστατικό, ενέργειες.

Μόνη, ορφανή από Πατέρα, Μητέρα και σύντροφο, αφού η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τους έχασε όλους σε διάστημα λίγων μόνον χρόνων ! Νοερά, είμαστε μαζί της και απέναντι σε όποιο κάθαρμα τολμήσει να πράξει κάτι ανάλογο στο Μέλλον !

Μπράβο στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που «εγγυήθηκε» την προστασία της κοπέλας….η φωτογραφία της οποίας, είναι από τη σοκαριστική συνέντευξη (www.zougla.gr) στο φακό του γνωστού Δημοσιογράφου.

Kourso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης