"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Μια χαρά τα λέει ο Αχιλλέας Βανταλής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φωτιές βάζει στο ΤΕΕ με παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός συμπολίτης μηχανικός Αχιλλέας Βανταλής ο οποίος καταθέτει τις δικές του ανησυχίες και όπως τονίζει :
“Τόσα χρόνια μηχανικός έχω πληρώσει κάμποσα σε εισφορές και συνδρομές. Μεχρι σήμερα πίστευα ότι με το ΤΕΕ ασχολούνται, άεργοι μηχανικοί που βρήκαν τη κότα που γεννάει χρυσά αυγά με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μετά την ενημερωτική εκδήλωση, Τρίκαλα ΤΕΕ Roadshow 100 χρόνων αναθεώρησα και ζητάω συγγνώμη ! Τύφλα να έχει η Coka Cola και η Heineken” …
Σε ελεύθερη μετάφραση οι ενστάσεις , σημαίνουν :
Tο ΤΕΕ ξόδεψε ενα σκασμό χρήματα για να πάει η νταλίκα απο πόλη σε πόλη πριν τις εκλογές της 19ης Μαϊου, να διαφημίσει το έργο του ώστε η ΔΚΜ παραταξη ( ΝΔ) να βγει πρώτη και εν συνεχεία στις ευρωεκλογές να σκίσει.
Κάπως έτσι …
Kαι πιο απλά : Που βρήκε τόσα χρήματα τη σήμερον ημέρα να τα ξοδέψει στη roadshow και τι βλακείες είναι αυτες να παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης.
Πιο ελεύθερη μετάφραση :
Δεν ειναι έργο του ΤΕΕ να διαφημίζεται σαν την coca cola η τη heineken.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλει και το ΤΕΕ τον χορηγό του αγαπητέ.
    Εδώ η κυβέρνηση και έχει χορηγούς, δεν θα έχει το ΤΕΕ;
    Όλοι κρυφά φανερά με χορηγίες “διαφημίζονται”.

  2. Nα βγει ο πρόεδρος του ΤΕΕ και να πει πόσα ευρώ ξοδεύτηκαν για την εκδήλωση και για ποιο λόγο έγινε?
    Έτσι ξεκαθαρίζονται τα πράγματα.

  3. Μια χαρά τα λέει! Ολα για τις εκλογές γίνονται παντού, επικοινωνιακά τρικ, σοου κοκ. Και αλήθεια ποσα ξοδεψαν και απο που για να γίνει το roadshow? Για το τέλος επιτηδεύματος καμία κουβέντα είπαν ?

  4. Έτσι από περιέργεια γκουγκλαρα τη λέξη ΤΕΕ και έβγαλε ένα σκασμό ρόλους και σκοπούς, εκδηλώσεις κτλ… κάτι σε roadshow ή παρόμοιο δεν είδα.
    Μήπως είναι καινοτομία και δεν το καταλάβαμε καλά;

    • Τα ορφανά του Χίτλερ όμως, ζουν και βασιλεύουν. Ναι, κατοικοεδρεύουν στη λατρευτή σου Γερμανία και απαγορεύουν σε Ευρωπαίους πολίτες να μπουν μέσα της και να μιλήσουν.
      ΥΓ. Το ότι η εν λόγω χώρα φοβάται τον …Βαρουφάκη, να βγάλει εκεί λόγο σε συνέδριο, κάτι ”λέει” για τη χώρα. Μπορεί και για το Βαρουφάκη…

  5. Ησυχάστε!!!
    Το ΤΕΕ υπηρέτησε πίστα ένα σημαντικό ρόλο,όπως όλοι οι φορείς της δημόσιας “δραστηριοτητας”.
    Ήταν το εφαλτήριο για τη πολιτική σταδιοδρομία όλων των προέδρων του
    Διαχρονικά,και για ΟΛΟΥΣ!!

  6. οταν το ΤΕΕ υποστηριζει τον κ Βανταλη και καθε εργολαβο με τα μπονους , με τις δικαστικες υποστηριξεις στα αρθρα του ΝΟΚ ειναι καλα ? τον πειραξε η νταλικα …

    • Εσένα δε σε πειράζει που δεν ξέρεις απο που ειναι και ποσα τα λεφτά για να παει η νταλικα απο πολη σε πολη σ ολη την Ελλάδα πριν τις εκλογές του ΤΕΕ? Εκεί πάνε οι εισφορές των ασφαλισμένων στην προβολή ? Άδικο έχει? Τι σχέση έχει με τον οικοδομικό κανονισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης