"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Μ. Ταμήλος: Σε ιδιώτη το φράγμα Μεσοχώρας – Δ. Καπέλας: Eίσαι “λαγός” , το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φωτιές ανάβει το άρθρο του υποψηφίου βουλευτη του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου με τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Ταμήλο να προτείνει να δοθεί σε ιδιώτη το φράγμα της Μεσοχώρας και αυτό να προκαλεί την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καπέλα συνδικαλιστή της ΔΕΗ.

Mιχάλης Ταμήλος :

Η ΔΕΗ δεν μπορεί να υλοποιήσει το έργο λόγω οικονομικής αδυναμίας.
Η μόνη λύση είναι να αναζητήσουμε επενδυτή ( εταιρεία πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ) που θα αναλάβει τις δαπάνες μεταφοράς του οικισμού, την συντήρηση των έργων, ακόμη και τις αποζημιώσεις με αντάλλαγμα ένα ποσοστό της ενέργειας που θα παράγει το φράγμα.
Εάν σκεφθούμε ότι επί 20 χρόνια χάθηκαν περισσότερα από 600 εκατομμύρια ευρώ ηλεκτρική ενέργεια, θα αντιληφθούμε ότι λείπει η λογική !!

Δημήτρης Καπέλας ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

ΝΑΙ!..
Είναι ο ίδιος πολιτικός που θεωρεί ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό κ οτι μπορείς να ζήσεις και με γκαζόλαμπες!!
Προφανώς εδώ όμως, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ λειτουργεί και ως “λαγός” αποκαλύπτοντας την κρυφή ατζέντα της παράταξης του για το σχέδιο “διάσωσης” της ΔΕΗ που εντάσσει σ αυτό το ξεπούλημα των υδροηλεκτρικών εργοστασίων της σε ημετέρους κ κολλητούς όπως λειτουργούσε δλδ κ στο παρελθόν με τις χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ των αεριτζήδων ψευτοεπενδυτών της ενέργειας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης