"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.6 C
Trikala

Νέα παρέμβαση του Σωτήρη Χατζηγάκη στα τοπικά δρώμενα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι τυχαίο που η Τρικαλινή κοινωνία τον τίμησε με την εμπιστοσύνη της για πολλά-πολλά χρόνια.

Ο κόσμος αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα, με ραγδαία ταχύτητα, όμως οι δημόσιες παρεμβάσεις του Σωτήρη Χατζηγάκη αποτελούν παρακαταθήκη για την τοπική κοινωνία.

Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις  ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα .

Το νέο βιβλίο του αφορά  αναδρομή στην τοπική ιστορία από την απελευθέρωση των Τρικάλων το 1881 μέχρι σήμερα και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι θα πρόκειται για ένα τολμηρό και ειλικρινές μανιφέστο που θα απαντάει «έξω από τα δόντια» σε μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική μας ιστορία .

Ο πρώην υπουργός μέσα από τις πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές εξελίξεις επιδιώκει να συμβάλει στην τοπική ιστορία με μία άρτια τεκμηριωμένη παρέμβαση . 

Πολιτική συμπεριφορά με ευγενή άμιλλα και καθαρό πολιτικό λόγο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μεγαλύτερη προσφορά Χατζηγάκη στον τόπο μας (κατά την γνώμη μου) το ότι έφερε την ΣΜΥ επί Αβέρωφ στα Τρίκαλα… Και όμως, “σεμνά και ταπεινά” ποτέ δεν το “χρησιμοποίησε” για “ψηφοθηρία”, δείχνει το πολιτικό του ήθος αυτό…

  2. Να μην ξεχνάμε και αυτούς που διόρισε. Πολλοί πήραν σύνταξη και μερικοί απεδήμησαν εις Κύριον, λόγω γήρατος, περνώντας ζωή χαρισάμενη. Με το ζόρι και με μέσον βγάλανε το Γυμνάσιο και ανήχθησαν ταχέως σε διευθυντές. Μαζί με τον …Πατριάρχη, υπήρξαν τα ”γρήγορα πιστόλια” του ”παιγνίου”. Πολλοί τους χρωστάνε την οικογενειακή τους υπόσταση, διότι στην ”πιάτσα” ούτε για οδοκαθαριστές δεν κάνανε. Γι΄αυτό ”κατεβαίνουν” οι απόγονοι με αξιώσεις και απαιτήσεις. Το τονίζει και ο κ. Γεωργαντάς.
    Υ.Γ.1ον. Ο κ. POLITIS έκανε αρνητικό σχόλιο για άνθρωπο της δεξιάς; Όταν λοιπόν βρέχει αύριο Κυριακή πρωί, θα με θυμηθείτε…
    Υ.Γ.2ον. Δεν είμαστε τόσο χάπατα φίλε μου. Αυτός είναι του Καραμανλή, έτσι δεν είναι; Ε; Και ο Κούλης τονίζει ότι δεν είναι …μνημονιακός Πρωθυπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης