"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Ξύπνησαν από τον πολιτικό λήθαργο οι ΣΥΡΙΖΑίοι στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπαράζ πολιτικών παρεμβάσεων είχαμε το τελευταίο διάστημα από τους πολιτευτές και το μοναδικό Βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για ζητήματα που άπτονται του νομού.


Την αρχή έκανε ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, ακολουθούμενος από τη κα Παναγιώτα Δριτσέλη και μόλις προχθές ο Κοινοβουλευτικός κ. Σάκης Παπαδόπουλος.


Φαίνεται τελικά ότι στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, το πολιτικό τους ρολόι είναι συγχρονισμένο με αυτό της φύσης και περίμεναν να μπεί για τα καλά η άνοιξη, για να εξέλθουν από τη παρατεταμένη νάρκη και την αντιπολιτευτική ανυπαρξία. 


Βέβαια η πραγματική αιτία της έγερσης και αφύπνισης των τριών πολιτικών, δεν είναι άλλη παρά η όσμωση πρόωρων Εθνικών εκλογών και το κυνήγι της κατά πως προβλέπεται, μιας και μόνο έδρας του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα, αφού οι συνιστώσες στη Κουμουνδούρου έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τη μοίρα των Podemos στην Ισπανία κι όχι των Πρασίνων στη Γερμανία.

Κων. Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τι σου κάνει η ιδέα των πρόωρων εκλογών! Και δεν είναι μόνον οι της αντιπολίτευσης, όπου τα πράγματα είναι είναι δύσκολα και γι αυτό προβλέπεται μεγάλος διαγκωνισμός (υπόγειος η και φανερός, άρχισε ήδη) καθότι όσο και ν αλλάξουν τα πράγματα, ο τρίτος θα είναι πάντα τρίτος,η δεύτερη επίσης πάντα δεύτερη, γιατί έρχεται με φόρα ένας νέος παίχτης και ο κόσμος αρέσκεται στα νέα πρόσωπα. Είναι και οι της κυβέρνησης! Εκεί πια τα πράγματα είναι τραγελαφικά. Και εντάξει,ο πρώτος είναι υπουργός, οπότε το εκμεταλλεύεται αναλόγως. Ο δεύτερος όλο και προσπαθεί.Αλλά η τρίτη μας έχει τρελάνει. Τι ibox μας έχει φέρει, τι επιταγές έχει μοιράσει ,τι μετεωρολογικό σταθμό έφερε, τι επισκέψεις σε υπουργούς έχει κάνει, τι επισκέψεις σε χωριά (ήρθε ο βουλευτής στο χωριό….). Και πορευόμαστε και πορεύονται με την ψευδαίσθηση ότι νοιάζονται για μας και για τη βελτίωση της ζωής μας. Αλίμονο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης