"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.9 C
Trikala

Οι Δημοτικές Αρχές του Νομού οφείλουν να παρέμβουν και να εξασφαλίσουν επαρκείς ποσότητες και προσιτές τιμές σε προϊόντα προστασίας για όλους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκτός ελέγχου οι τιμές του υγειονομικού υλικού προστασίας των πολιτών.

“Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις” του Υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη για έλεγχο της αγοράς, αφήνουν τους πολίτες απροστάτευτους.

Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, υλικά που είναι απαραίτητα για να μην εξαπλωθεί ο ιός, έχουν ακολουθήσει το νόμο της (μαυραγορίτικης) αγοράς.

Καλές και χρήσιμες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά η αυστηρή τήρηση απαιτεί τη συμβολή της πολιτείας και ιδιαίτερα των Δήμων που βρίσκονται πιο κοντά στους πολίτες.

Σε κάθε περίοδο κρίσης, σε κάθε γωνιά της γης, ανθεί και το είδος του ανθρώπινου γένους με το όνομα “μαυραγορίτες”.

Η Δημοτική Αρχή κάθε πόλης έχοντας ψηλά το αίσθημα ευθύνης για τους συμπολίτες της θα έπρεπε να διανέμει δωρεάν το υγειονομικό υλικό για τη προστασία τους.

Με τη δωρεάν προμήθεια αναγκαίου υλικού ή τη διατίμηση του αποφεύγονται φαινόμενα αυθαιρεσίας και αισχροκέρδειας χωρίς οι πολίτες να γίνονται έρμαια μαυραγοριτών.

Η χώρα βρίσκεται σε υγειονομικό συναγερμό και και οι μαυραγορίτες προσπαθούν να διαφυλάξουν τα ταμεία τους ή να τα αυγατίσουν.

Επιτέλους, σταματείστε να ζείτε τη λογική του κέρδους, ο κόσμος μόλις άλλαξε και απαιτεί συνθήκες ασφάλειας και προστασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης