"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.7 C
Trikala

Οι Διόσκουροι των Κέντρων Υγείας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι παραμονές Χριστουγέννων και είναι σαν να μην περιμένουμε τα Χριστούγεννα αλλά τον βομβαρδισμό.

Όμως είναι οι Διόσκουροι των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Πύλης, Ζήσης Κελεπούρης και Γιάννης Κουτσονάσιος που μας δίνουν ζωή.

Τα λένε όλα με λεπτομέρειες -ξέρουν όλες τις διαδικασίες- και δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Σέβονται τη φιλία τους.

Koμματική αντιπαράθεση δεν έχουν, και οι δύο δεξιοί είναι.

Σε λίγο θα τους δούμε και σε πορείες.

Θα πρέπει να φοράνε όμως πάνινα παπούτσια, όχι σκαρπίνια.

Πώς τα φέρνει η ζωή.









8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ ζουν το όνειρο τους και όπως λέει και ο σοφός λαός :”θέλουν οι πουτ@νεςνα κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει”..

  2. Ο Κουτσονάσιος ακόμη και στις πορείες φορά γραβάτα και μυτερό σκαρπίνι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες στις γωνίες του ΚΥ Πύλης..

  3. Αγαπητή Trikkipress τι καψούρα είναι αυτή που έχεις με τον Κουτσονάσιο? Τώρα απέκτησες και καινούργια με τον Κελεπούρη? Αυτό οφείλεται γιατί και οι δύο φέρανε αέρα ανανέωσης στο ΚΥ ευθύνης τους ή μήπως γιατί και δύο είναι φωτογενείς..

  4. Οι Διοσκουροι (Διος +κουρος) ηταν οι θεοί του φωτός και προσωποποιούσαν για τους Έλληνες την εντιμότητα, τη γενναιοψυχία, την τόλμη, την ευγένεια και την αρετή..ηταν προστατες των θνητών ΩΡΑ ειναι ν ακουσουμε οτι αυτος που δεν μπορει να συντάξει μια σαφη , ολοκληρωμενη ΠΡΟΤΑΣΗ κ που κυκλοφορεί με γκλίτσα παρομοιάζεται με Θεότητα . Ο θεος των γιδιων .έλεος

  5. Έχει φανεί από τις πρώτες κιόλας μέρες ότι οι νέοι Διευθυντές έχουν αναβαθμίσει τα ΚΥ σε όλους τους τομείς. Συνεχίστε έτσι ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης