"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Ο ΣΥΡΙΖΑ,η πανδημία και το “μακρινό”….. 2018 !!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Hλίας Βλαχογιάννης *

Η πανδημία του COVID 19, είναι παρούσα και χτυπά κατά κύματα ,όλο τον κόσμο. Καμία χώρα,δεν είναι πλέον επαρκώς θωρακισμένη και   “άτρωτη” .

Ακόμη και χώρες που θεωρούνταν  υπόδειγμα για το άριστο Εθνικό Σύστημα Υγείας τους, τώρα δοκιμάζονται.

Η πανίσχυρη οικονομικά Γερμανία, τώρα εξάγει ασθενείς στις γειτονικές της χώρες,ενώ ταυτόχρονα επέβαλε σκληρά περιοριστικά μέτρα, προκειμένου περιορίσει τις συνέπειες της πανδημίας.

Το ίδιο και η πλούσια Αυστρία, που πριν εξόρκιζε τη λήψη απαγορευτικών μέτρων.


   Όπως όλες οι χώρες έτσι και η χώρα μας ,δοκιμαζεται σκληρά από την επέλαση της πανδημίας. Η Κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο,αξιοποιώντας  όλα τα διαθεσιμα μέσα:


-Υπερδιπλασίασε τις Μ.Ε.Θ.,αυξάνοντας γενναία τις δαπάνες υγείας.
-Έθεσε στη διάθεση του ΕΣΥ, τα στρατιωτικά Νοσοκομεία.
-Χρησιμοποίησε όλες τις διαθέσιμες κλίνες του ιδιωτικού τομέα.
-Προέβη σε περισσότερες από 12.000 προσλήψεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού.
– Οργάνωσε με υποδειγματικό τρόπο ,σύγχρονα εμβολιαστικά κέντρα.
-Ψηφιοποίησε πρωτοποριακά και άριστα την όλη διαδικασία εμβολιασμού,
-Προμηθεύτηκε εκατομμύρια εμβόλια, που διαθέτει δωρεάν στους πολίτες,
-Προμηθεύτηκε άμεσα 2.000 μονοκλωνικά αντισώματα,
-Διέθεσε αναλογικά τα περισσότερα χρήματα ως ποσοστό του ΑΕΠ (3η στην Ευρώπη,4η στον κόσμο!!!),για την ενίσχυση πολιτών,νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
-Επιτυγχάνει -παρά την κρίση- από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη, μειώνοντας ταυτόχρονα την ανεργία…..


      Κι όλα αυτά με μία καταστροφική και ισοπεδωτική Αξιωματική Αντιπολίτευση,που σε αντίθεση με ότι γίνεται στις άλλες χώρες της Ευρώπης, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά τον ανθρώπινο πόνο.


-Δίνει χρήματα η Κυβέρνηση στην αρχή της κρίσης την άνοιξη του ’20, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι “είναι ψίχουλα, δώστε τα όλα τώρα, έχουμε απόθεμα..”, θεωρώντας ότι η πανδημία ήταν υπόθεση λίγων μηνών…..
-Δίνει κι άλλα χρήματα η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντά ότι “αυξήσατε επί των ημερών σας το δημόσιο χρέος!!!!”


-Παίρνει περιοριστικά μέτρα η Κυβέρνηση, αυτοί ανταπαντούν με πορείες και διαδηλώσεις ,”κόντρα στα αυταρχικά Κυβερνητικά  μέτρα”….(Μόνο για τη “λευτεριά στον Κουφοντίνα”, έγιναν 61 διαδηλώσεις και πορείες,εν μέσω ισχύος περιοριστικών μέτρων!!! ).


-Λαμβάνει μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού η Κυβέρνηση για μεμονωμένες κατηγορίες εργαζομένων, ο ΣΥΡΙΖΑ τα καταγγέλει ως “αυταρχικά και αντισυνταγματικά..”,την ίδια στιγμή που υποδεικνύει παρόμοια μέτρα για άλλες κατηγορίες εργαζομένων, δακτυλοδείχνοντας τις εκκλησίες….(Δηλαδή στις πορείες δεν μεταδίδεται ο ιός,αλλά μεταδίδεται μόνο στο εκκλησίασμα….).


-Τοποθετείται γενικά υπέρ του εμβολιασμού,κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στους αντιεμβολιαστές, ενώ μεμονωμένα προβεβλημένα στελέχη του,δεν μπορούν να κρύψουν τη συμπάθειά τους προς αυτούς ,προσβλέποντας σε κομματικά οφέλη.


-Καταγγέλει την Κυβέρνηση για τις ΜΕΘ,όταν το… μακρινό 2018 οι ΜΕΘ ήταν περίπου 500 και η ΠΟΕΔΗΝ ( ανακοίνωση 5-3-2018), ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ την τότε Κυβέρνηση για 5.000 ΘΑΝΆΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ, εκτός ΜΕΘ,λόγω ΑΝΕΠΆΡΚΕΙΑΣ ΚΕΝΏΝ ΚΛΙΝΏΝ !!!!


– Αρκετά πιά με την υποκρισία και την καταστροφική αντιπολίτευση.


– Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ,για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα…. Υπάρχει και χώρος και χρόνος,για αντιπολίτευση….

            Τρίκαλα.  , 7-Δεκεμβρίου 2021,

        O Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗΣ, είναι πρώην Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτυγχάνει….τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη, μειώνοντας ταυτόχρονα την ανεργία….. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!! Τι μας λες καλέ μας άνθρωπε! Να πω, για να μην τον αδικώ, ότι κάποια απ αυτά γίνανε, οκ (οργάνωση εμβολιαστικών κέντρων, ψηφιοποίηση της διαδικασία εμβολιασμού, προμήθεια 2000 μονοκλωνικών αντισωμάτων!!!!- τόοοοοσα πολλά και τόοοοοσο αργά-, ενίσχυση νοικοκυριών? επιστρεπτέα προκαταβολή?, any way). Υπερδιπλασιασμός ΜΕΘ, με όσες έδωσε η Βουλή, ο Νιάρχος κλπ that’s right? Αλλά 12000 ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού? δηλ επικουρικών και συμβασιούχων και με το ζόρι επιστράτευση γιατρών ειδικοτήτων για βοήθεια στους ήρωες των νοσοκομείων που αμείβονται με ψίχουλα, ενώ τα έδωσε όλα στους ιδιώτες ( βλέπε δήθεν επίταξη της κλινικής Σαραφιανού, που κάποιοι υποστήριξαν ότι ήταν πτωχευμένη ή εν πάση περιπτώσει είχε τεράστια χρέη και είχε ελεγχθεί και για την κλινική της επάρκεια). Αυτά κ Βλαχογιάννη, μπορείς να τα λες στον “συνάδελφό σου δημοσιογράφο” που κάθεται και σ ακούει χωρίς να μπορεί ν αρθρώσει κουβέντα- καλά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πως τον ακούνε να κάθεται να κάνει μια χαρά προπαγάνδα ο Βλαχογιάννης?- αλλά δεν μπορεί να σε πιστεύει ο κόσμος που ξέρει και καταλαβαίνει. Περνάνε μόνο σ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν

  2. Εύγε Ηλία για τις ξεκάθαρες και εύστοχες θέσεις σου για το ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας από τη κυβέρνηση και την άνευ ουσίας κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ένα τόσο σοβαρό θέμα, αντί να ενώσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ο διακαής πόθος για την εξουσία αποτελεί στοιχείο διχασμού.
    Δικαιόπολης

  3. Απορώ πως ο πανέξυπνος κ. Βλαχογιάννης, αφού τα βρήκε όοοολα τέλεια τα της ΝΔ, δεν άφησε ένα μικρό ”παραθυράκι” του τύπου,” να, σε ένα δεν πήγαμε πολύ καλά, αλλά προσπαθούμε ξανά”.
    Υ.Γ. Τα ”Μάτια” σας χρεώνουν κάθε μέρα… Ουδόλως μας ενδιαφέρει ο Τσίπρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης