"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24 C
Trikala

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιοσχετίστικη  λογική και η υποτίμηση της νοημοσύνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aποτελεί υποκρισία και εμπαιγμό σε ένα βαθμό, ο μεγάλος συνωστισμός πολλών υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ , σε εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα και η προσπάθεια τους να αποτυπωθούν οι παρουσίες τους και μόνο, σαν πολιτικές παρεμβάσεις με «φιλολαϊκό» προσανατολισμό.

Στήνονται με αυτό τον τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις, ώστε άνθρωπος του επιτελείου τους που είναι για αυτή την δουλειά, βγάζει όσο γίνεται περισσότερες  φωτογραφίες, για να μοιραστούν αργότερα σε σάιτ και blog,  και να αναρτηθούν, για να αναδειχθεί δήθεν το πόσο φίλος είναι με τον λαό, ο εκάστοτε από αυτούς τους υποψηφίους.

Η πολιτικάντικη αυτή τακτική υποτιμάει την νοημοσύνη του λαϊκού κόσμου, που αντιμετωπίζεται σαν «κοπάδι» και όχι σαν σκεπτόμενο πολιτικό ον.

Η ψευδεπίγραφη αυτή φιλολαϊκότητα έχει στόχο την υφαρπαγή της ψήφου.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα τώρα!!! δεν το πιστεύω! Βάζουνε τα καλά τους, δεν έχουν αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση (σειρά έχουν τώρα οι πίτες), τσιγαρίδες για τσιγαρίδες , καζάνια,και όποια άλλη εκδήλωση προκύψει, παριστάνουν τους ανέμελους, τάχα μιλάω με το λαουτζίκο, (τράβα μου εσύ τώρα μια φωτο) να τη μοιράσω, να φαίνεται ότι συνομιλώ με τους καυμένους και τους αδικημένους, στη λαική, στα χωράφια, στα γκρεμισμένα σπίτια κλπ και πες μου εσύ τώρα που είναι η διαφορά τους με τους άλλους γυρολόγους της ΝΔ, να καταλάβω κι εγώ γιατί πρέπει να τους ψηφίσω! Τραβάω και μερικά άρθρα μ αυτά που στέλνει το κόμμα και πάω βουρ για τις εκλογές!Κάποια χαιβάνια δεν θα τσιμπίσουν?

  2. “Δικαιωματιστές” και λοιπά παπαγαλάκια της Α- δεξιάς, μόλις έπεσε η μήνυση στη γραμματέα του Καλογρίτσα άρχισε τις κολωτούμπες “δεν εννοούσα αυτό, δεν το είπα έτσι κ.λπ”. Πάει η καρπαζιά γόνα και ότι και να πείτε για το ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράμα δεν μπορείται να τον κατηγορήσετε… Ότι έφαγε κρατικό χρήμα και αυτό σας πονάει γιατι η διαφθορά και η κατάχρηση εχουν το δικό σας επώνυμο ” Επιτελικοί και νοικοκυραίοι”……

      • Ε, τι έγινε; Είπε ο Τσουκάτος δημοσίως ”ναι, τα πήρα και τα έδωσα στο ΠΑΣΟΚ και αμαρτίαν ουκ έχω” και είπε η Δικαιοσύνη μετά από πολλάααα χρόνια ”ναι, αναμάρτητος”.
        Υ.Γ. Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν ξαναείδα…

        • Παντογνώστη σχολιαστή των πάντων, δε γνωρίζεις ότι οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν στην αρχική κατάθεση τους την αποδοχή των χρημάτων από Τσουκάτο και μετά το παραδέχτηκαν στο δικαστήριο, αφού πρώτα παραγράφηκε το αδίκημα τους?

  3. “Δικαιωματιστές” και λοιποί, στην πολιτική μιλάμε και σχολιάζουμε το παρόν και το παρελθόν….. Και το παρόν λέει περίπου 8 δις € σε απευθείας αναθέσεις, Νικολάου Μαραβέγιας, Χειμάρας Predator, θεσμική εκτροπή Ντογιάκου κ.λπ. κατορθώματα…. Απέναντι στο πλιάτσικο οι ταμίες του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσαν 37 δισ και ο Νίκος Παπάς έβαλε τους καναλάρχες να πληρώσουν για πρώτη φορά στα χρονικά και θα τους ξαναβάλει οσονούπω…. Και αν συγκρίνεις το ΚΙΝΑΛ (διότι αυτό το μορφωμα δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα) με το ΣΥΡΙΖΑ ειναι σαν τη μέρα με τη νύχτα…. Και μη μου πεις τα τετριμμένα περί Βόρειας Μακεδονίας και TurkAgean και γλυπτά Παρθενώνα γιατί δεν πιάνουν πλέον…..

    • Αν ο Παππάς απλά έβαζε τους καναλάρχες να πληρώσουν, θα του λέγαμε όλοι μπράβο, αλλά αυτός προσπάθησε να φτιάξει ΣΥΡΙΖOκάναλο, στη θέση των άλλων διαπλεκόμενων.

      Όσο για το άγος του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών θα τον κυνηγάει για πάντα.

      • Όσο κυνηγάει το …άγος, τη λύπη και την αγωνία για την εν λόγω συμφωνία, την Ν.Δ. Χα, χα, χα, όλο …μπούρδες ακούω σήμερα, όλο μπούρδες. (παράφραση του αξέχαστου Θανάση).
        Υ.Γ. Όταν ”μεγαλώσετε”, θα καταλάβετε(;) την ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης