"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Ο Ταμήλος για τους πρόσφυγες:Υπάρχουν καλύτεροι νομοί από το δικό μας για να μείνουν, δεν χρειάζεται να έρθει κανένας εδώ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις εξελίξεις στο προσφυγικό σχολίασε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος προτείνοντας οι πρόσφυγες να μεταφερθούν στον Πλαταμώνα, στα κάμπινγκ του ΕΟΤ.

«Να πάνε στον Πλαταμώνα που έχει ένα σωρό κάμπινγκ ο ΕΟΤ και είναι άδεια αυτή την εποχή, ας μείνουν εκεί ως το Πάσχα, δεν μας πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ταμήλος, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό “Λέσχη”.

«Δεν υπάρχει λόγος να έρθουν πρόσφυγες στην Καλαμπάκα, όπως ακούγεται για το στρατόπεδο Ζιώγα, γιατί στην Καλαμπάκα υπάρχει ο τουρισμός, που θα πληγεί και από τον τουρισμό αυτό βοηθιέται όλος ο νομός. Μπορεί η Μυτιλήνη, η Κω, η Λέρος να έχει περισσότερο τουρισμό, αλλά δεν μας νοιάζει τι γίνεται εκεί. Εμάς μας νοιάζει το σπίτι μας να προσέξουμε, και στο κάτω-κάτω της γραφής αφού και οι ίδιοι δεν θέλουν να έρθουν εδώ οι μετανάστες, γιατί τους φέρνουν; Υπάρχουν καλύτεροι νομοί από το δικό μας για να μείνουν, δεν χρειάζεται να έρθει κανένας εδώ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης