"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Παπακώστα: Αρχή για μια Δημόσια Εκπαίδευση με άλλη προοπτική

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στον Νομό μας, θα λειτουργήσουν από το προσεχές σχολικό έτος, δύο Πειραματικά σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως συνδεδεμένα σχολεία, το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων και το 4 ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων: (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης).

Εύχομαι αυτά τα σχολεία να είναι απλώς η αρχή για μια Δημόσια Εκπαίδευση με άλλη προοπτική…με νέα πνοή» δήλωσε η Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα .

Όπως αναφέρει η Τρικαλινή βουλευτής «ο θεσμός των Πρότυπων και των Πειραματικών σχολείων, όπως έχω υποστηρίξει και κατά το παρελθόν, θα συντελέσει στον βέλτιστο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και στην διάχυση της ποιοτικής και αναβαθμισμένης εκπαίδευσης στους νέους και στις νέες. Υπενθυμίζεται πως ειδικά στα Πειραματικά σχολεία που θα λειτουργήσουν και στον Νομό μας, οι μαθητές επιλέγονται βάσει κληρώσεως, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Ιουνίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΄΄Άλλη προοπτική και πνοή΄΄, εννοεί την είσοδο χορηγών στην εκπαίδευση, που θα σημάνει και την ιδιωτικοποίηση αυτής!!. Αυτό το λέει μία βουλευτής, που κατά τα άλλα κόπτεται για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και που στις συνεντεύξεις της είναι έτοιμη να κλάψει από την συγκίνηση για το μέλλον της δημόσιας εκπαίδευσης, που βλέπουμε πόσο την ενδιαφέρει!
    Νομίζοντας, πολιτικά αφελώς, ότι έτσι θα αποκτήσει κομματικά γαλόνια επιδεικνύει μία άμετρη ασέβεια, συνδυαζόμενη με έλλειψη κατάρτισης, χαρακτηριστικά τα οποία δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα επικινδυνότητας και ακαταλληλότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης