"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.2 C
Trikala

Πλατεία Κουτσομηλίων: Οικογένεια και φίλοι συναντήθηκαν για μια πλατεία μουσικής & χρωμάτων για την Αγγέλα Δεληχά !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυτή την Κυριακή 2 Aπριλίου η Αγγέλα Δεληχά μας ένωσε όλους στην Πλατεία Κουτσομηλίων για καλό σκοπό!

Η οικογένεια της, ο σύζυγος Θέμης Γαζέτας και οι φίλοι της, με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων, ξεκινούν μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια γωνιά στην πόλη των Τρικάλων γεμάτη χρώματα και μελωδίες, εμπνεόμενοι από τη θετική της ενέργεια και τη λαχτάρα της για ζωή.

Η ιδέα περιλαμβάνει την ανάπλαση της πανέμορφης πλατείας Κουτσομηλίων για να σχεδιάσουμε μια πλατεία στη μνήμη της Αγγέλας Δεληχά, που θα γεμίσει χαρά τα μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης μας.

Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός θα σταθεί ο Δ.Τρικκαίων που δια στόματος Δ.Παπαστεργίου δήλωσε ότι θα στηρίξει οικονομικά την ανάπλαση μιας από τις ωραιότερες παιδικές χαρές της πόλης. Το παρών έδωσαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Τάκης Παζαίτης και Γιώργος Καταβούτας.

Μιλώντας με συγκίνηση εκ μέρους των φίλων της, η κ.Μαρία Καταβούτα πρόσθεσε ότι η ιδέα είναι να γίνει ένα πάρκο αναψυχής στην περιοχή στην μνήμη της Αγγέλας, ώστε τα παιδιά μας αλλά και όλοι εμείς να αποκτήσουμε ένα χώρο με χρώμα και μουσική όπως χαρούμενη & αισιόδοξη ήταν και η ίδια η  Αγγέλα. Υπάρχει ένας λογαριασμός στήριξης στην προσπάθεια μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε έρανο, εμείς πρώτοι θα χρηματοδοτήσουμε το όραμα μας και όσοι θέλουν μπορούν να δώσουν την στήριξη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης