"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

“Ποιος είναι ο δρόμος της αρετής” θα το ξεδιαλύνει η ίδια η ζωή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αγαπημένη η οικογένεια του πρώην δημάρχου Κώστα Παπαστεργίου και ο ίδιος  βοήθησε τα παιδιά του να αναδείξουν τις ικανότητες τους . 

Ο Δημήτρης , Δήμαρχος Τρικκαίων , μηχανολόγος ηλεκτρολόγος  στο επάγγελμα και μέλος της Νέας Δημοκρατίας . 

Ο Βασίλης , μαχόμενος δικηγόρος , υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τον Φλεβάρη του 2015 με τον Σύριζα , έφυγε από τον Σύριζα το καλοκαίρι του 2015 και σήμερα είναι ανένταχτος με την αντιμνημονιακή αριστερά .

Την ώρα που ο Δημήτρης συναντιόνταν με τον Μάκη Βορίδη, ο Βασιλης εξαπέλυε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του υπουργού Εσωτερικών.

Τώρα , “ποιος είναι ο δρόμος της αρετής” θα το ξεδιαλύνει η ίδια η ζωή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην είστε κορόιδα, μην μασάτε! “Υποψηφιότητα” μυρίζει το πράγμα. Επένδυση επάνω σε ”αντι-βοριδικά” αντανακλασρικά κάνει ο άνθρωπος. Ισως έτσι τον συμβούλευσε ο ” πάτερ -φαμίλιας” για ”χύμα” αριστερούς ψήφους! Βλέπεις, οι σοβαρές οικογένειες επενδύουν προς καθε κατεύθυνση!

  2. Πολύ σωστή η επισήμανση του αδερφού του δημάρχου για το φασιστικό ακροδεξιό παρελθόν του Βορίδη.

    Τα προβλήματα βέβαια με τους εκπροσώπους της «αντιμνημονιακής αριστεράς» ξεκινούν όταν πρέπει να μας εξηγήσουν κάποια πράγματα για τους ίδιους.

    Ας μας αναλύσει λοιπόν ο « δραχμιστής» δικηγόρος ποια θα ήταν η οικονομική πορεία της χώρας αν δεν μπαίναμε στη δυσάρεστη αλλά αποτελεσματική διαδικασία των μνημονίων.

    Ας μας πει επίσης μιας και αναφέρετε σε ακραίους, πόσους υποστηρικτές του Κουφοντίνα και των ηγετών των «λαικών δημοκρατιών» έχουν στο χώρο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης