"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.9 C
Trikala

Ποιος «μπάζωσε» τα Τέμπη;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Μαρία Καρυστιανού προχώρησε σε μια βαρυσήμαντη καταγγελία – «Ο Αγοραστός μου είπε ότι ο Τριαντόπουλος διέταξε το μπάζωμα στα Τέμπη»

Η Μαρία Καρυστιανού μέσα από μια καταγγελία που δίνει νέα τροπή στην τραγωδία των Τεμπών εξήγησε το πώς έμαθε τον υπεύθυνο που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή, η Μ. Καρυστιανού αποκάλυψε ότι είχε στείλει εξώδικο στον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, καθώς είχε ενημερωθεί ότι το μπάζωμα έγινε από την Περιφέρεια. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, έλαβε  απάντηση από τον Αγοραστό, ο οποίος «έδωσε» τον υπεύθυνο του μπαζώματος, αναφέροντας πως αυτός απλά «ακολουθούσε εντολές» και ότι αυτές ήρθαν από τον Τριαντόπουλο.

Τι κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει η ίδια στο βίντεο, «εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι «Εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή». Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «αυτό το έγγραφο υπάρχει στην δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα;» και η ίδια απαντά… «Τίποτε».

Η νέα απάντηση Αγοραστού

Αγοραστός για μπάζωμα στα Τέμπη: Δεν ενέπλεξα τον Τριαντόπουλο - Magnesia News

Η aftodioikisi.gr επικοινώνησε σήμερα -εκ νέου- με τον πρώην περιφερειάρχη κ. Αγοραστό σε συνέχεια των δηλώσεων που μας είχε κάνει πριν λίγους μήνες, λέγοντάς μας τότε χαρακτηριστικά ότι «Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, δεν ενέπλεξα τον κ.Τριαντόπουλο.».

Ο κ. Αγοραστός, μιλάει για πρώτη φορά δημοσίως με λεπτομέρειες, θέλωντας να βάλει όπως λέει- κάποια πράγματα που λέγονται και γράφονται εναντίον του, στη σωστή διάσταση.

Ειδικά, για τη νέα τοποθέτηση της κ. Καρυστιανού, μας είπε:

“Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λέει η κα Καρυστιανού. Σέβομαι τον πόνο των οικογενειών και τόσο καιρό δεν ήθελα να κάνω δημόσιες τοποθετήσεις. Εγώ όσα έχω να πω, τα έχω πει εκεί που πρέπει. Αλλά να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Εγώ στην γραπτή εξώδικη απάντηση που έδωσα στην κα Καρυστιανού δεν αναφέρω πουθενά το όνομα του κ. Τριαντόπουλου”.

Ως προς την επίθεση που δέχεται ο ίδιος για το μπάζωμα από την Περιφέρεια, ο πρώην Περιφερειάρχης, αναφέρει τα εξής:

“Η περιφέρεια είχε υποστηρικτικό ρόλο, με μηχανήματα και τα συνεργεία. Ενεργήσαμε βάση του Ειδικού Σχεδίου Ανθρώπινων Απωλειών από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική. Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.), στο οποίο οφείλαμε να συμβάλλουμε και τεθήκαμε σε αυξημένη ετοιμότητα, όπως έγινε και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις δομές (νοσοκομεία κτλ). Κληθήκαμε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια-υποστηρικτικά, και το κάναμε, δίνοντας μηχανήματα, σκαπτικά μέσα κ.α. χωρίς να υπάρξει καμία πρωτοβουλία ενεργειών!”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι να πεις για έναν που για 12 χρόνια ήταν περιφερειάρχης και συμπεριφέρονταν σαν”αυτοκράτορας” και δεν είχε κάνει τίποτα ουσιαστικό, παρά μόνον άσφαλτο σ’όλα τα μαντριά, λεφτά στα μοναστήρια, και τώρα που ήρθαν τα δύσκολα κλαίγεται και νομίζει ότι αν δεν κατονομάσει αυτούς που του δώσανε διαταγή, η για να μην πω ( για να σώσει την κυβέρνηση) συναποφάσισε το μπάζωμα της περιοχής, άρον -άρον, θα διασωθεί! Θα του γυρίσουν την πλάτη για να σώσουν τους εαυτούς του! Εδώ ο Μητσοτάκης δεν δίστασε να θυσιάσει τον ανεψιό του, για ν αποσείσει τις ευθύνες του για το predator και θα σκεφτεί τον Αγοραστό!!Πουθενά σ’ όλον τον κόσμο (εκτός από τη δική μας “μπανανία” δεν πειράζεται τίποτα σε τόπο ατυχήματος, πόσο μάλλον δυστυχήματος! Και θέλει ο Αγοραστός να τον πιστέψουμε! Εμείς πιστεύουμε τους γονείς που προσπαθούν κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες -εξουσία- δικαιοσύνη κπλ( αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο) να τιμωρηθούν τουλάχιστον οι ένοχοι Γι αυτό και όλοι εμείς υπογράφουμε μήπως και καταστεί δυνατόν ν αλλάξει ο κατάπτυστος νόμος της ασυλίας των βουλευτών. Που έχει ακουστεί αυτό το τερατώδες, να δολοφονούνται 57 νέοι άνθρωποι και τ ανθρωπάκια να κρύβονται πίσω από την ασυλία!!! ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης