"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.4 C
Trikala

Σάκης Παπαδόπουλος: Περίεργες αντιλήψεις έχουν οι ηγεσίες του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σάκης Παπαδόπουλος : «Περίεργη αντίληψη για τον διάλογο έχουν οι ηγεσίες του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων. Δεν ήρθαν λένε – αν και προσκαλεσμένοι – στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για να συζητήσουν με τον Αναπλ. Υπουτγό Υγείας, γιατί διαφωνούν με όσα προβλέπει και όσα δεν περιλαμβάνει το Σ/Ν για τη ΠΦΥ.

Όμως διάλογος γίνεται και όταν διαφωνούμε αγαπητοί συνάδελφοι. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων παρουσίασε με επιχειρήματα πάρα πολλές αντιθέσεις με την κυβερνητική πολιτική υγείας, καθώς και διαφορετικές προτάσεις.

Εσείς πως εννοείτε τη δημόσια διαβούλευση ; Πρέπει να συμφωνούμε για να συζητάμε; Διαβούλευση πάντως με τις απόψεις του ΠΙΣ και της Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας θα γίνει στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι του ΠΕΔΥ που διαδήλωναν στην είσοδο του Νοσοκομείου είχαν στα χέρια τους (και μάλιστα γραπτά) υπομνήματα διαμαρτυρίας για να τα επιδώσουν στον κ. Πολάκη , αλλά αυτός πήγε σαν κλέφτης από την πίσω πόρτα….Τι φοβήθηκε ; Τους ηλικιωμένους συνταξιούχους ή τις νοσηλεύτριες του ΠΕΔΥ; Αυτοί δεν έδωσαν σε κανέναν την εντύπωση ότι θέλουν να επιτεθούν στον υπουργό ……Κι όταν ζήτησαν να πάνε να του δώσουν τα αιτήματά τους οι ¨αρμόδιοι” έβαλαν την αστυνομία να κλείσει την πόρτα του νοσοκομείου!!! Τώρα ο γιατρός (ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών) “κατάφερε” και μπήκε, γιατί είναι γιατρός αυτού του νοσοκομείου …αυτό έλειπε δηλαδή , να συλλάμβάνουν και τους γιατρούς που πάνε στο χώρο εργασίας τους….
    Και σωστά σας τα είπε ο γιατρός και τεκμηριωμένα , όπως κι άλλοι…που δεν χάιδεψαν αυτιά… Αν μπορούσατε θα τους κλείνατε κι αυτούς την πόρτα,έλα όμως που δε το καταφέρατε…
    Γιατί , βασικά, θέλατε ακροατήριο που να σας χειροκροτεί και μόνο…ελα όμως που αυτό λιγοστεύει…
    Δε λέω, βρήκατε και μερικούς τέτοιους συναδέλφους μας…ε..πάντα θα υπάρχουν κάτι τέτοιοι καλοθελητές που είναι εξασκημένοι από παλιότερα στο χειροκρότημα υπουργών και παραγόντων…

  2. Παπαδόπουλε,εσύ και οι ”δήθεν” αριστεροί “σύντροφοι”, περίεργη αντίληψη έχετε για την τσέπη του έλληνα. Άντε και μόλις πέσει λίγο η τιμή της ντομάτας, θα σου “χαρίσουμε” μερικές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης