"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Στα Τρίκαλα πήγαν σε κηδεία και η δημοτική αστυνομία τους “έκοψε” κλήσεις στα αυτοκίνητα έξω από την εκκλησία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αναρωτιόμαστε ποιο πολιτισμικό μοντέλο είναι συμβατό με την ασέβεια της δημοτικής αρχής στο πένθος των πολιτών τη στιγμή που κηδεύουν δικό τους άνθρωπο.

Όταν η αυστηρότητα εξαντλείται σε ανθρώπους που βιώνουν έναν οριακό υπαρξιακό πόνο, τότε τίθεται σοβαρό θέμα πολιτισμικής νοηματοδότησης.

Αυτά τα πράγματα δεν (μπορεί να) γίνονται.

Συμπολίτης είχε τη κηδεία της πεθεράς του, βγήκε σε ΜΜΕ της πόλης και διαμαρτυρήθηκε ότι δέχθηκε κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία γιατί τα αυτοκίνητα ήταν παράνομα παρκαρισμένα κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Αναγκάστηκε να πληρώσει τις κλήσεις όλες ( 40Χ9=360 ευρώ ) από τους παρευρισκόμενους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αναλγησία της δημοτικής αρχής , φαίνεται από τις πράξεις της.Ας μας απαντήσει λοιπόν η δημοτική αρχή :1)ποιος έδωσε εντολή να μοιράσει κλήσεις σε μια κηδεία?οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας η είναι εντελώς ανόητοι η έχουν πάρει τέτοιες εντολές από τους πολιτικούς προϊσταμένους τους..και 2) και που αφορά γενικώς το παρκάρισμα στην πόλη..Που να παρκάρουν οι πολίτες τα αυτοκίνητα τους ,όταν όλη η πόλη είναι σκαμμένη και όπου δεν είναι σκαμμένη, απαιτείται κάρτα στάθμευσης?η εισπρακτική πολιτική της δημοτικής αρχής ,σε μια περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών δείχνει ότι “ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον καταλαβαίνει”(όπου χορτάτος=Παπαστεργίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης