"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Στα Τρίκαλα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό αθλητικό προορισμό, ικανό να φιλοξενήσει άμεσα κορυφαίους εγχώριους και μελλοντικά διεθνείς αγώνες.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε από τη συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα, με τη νέα αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Τρικάλων, Χρύσα Ντιντή.

Την έναρξη συζητήσεων που θα οδηγήσουν σε ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, σηματοδότησε η επίσκεψη της προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφίας Σακοράφα στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά.

Στο θέμα των υποδομών, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, αναφέρθηκε εκτενώς στην επιθυμία της Ομοσπονδίας, για αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου, με τελικό στόχο, την πραγματοποίηση αγώνων υψηλών απαιτήσεων, όχι μόνο σε επίπεδο πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Τόνισε, δε, τη σημασία που έχει για την ίδια η ενίσχυση της γενέτειρας πόλης, που μπορεί να χαρακτηριστεί και γενικότερα ως «αθλητομάνα». Ο κ. Σακκάς από την πλευρά του επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας αναβαθμίζει συνολικότερα τον στιβικό αθλητισμό στα Τρίκαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης