"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Συγκινεί ο Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο έλληνας πρωταθλητής παραδέχτηκε πως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, όμως αγωνίστηκε πάνω από τις δυνατότητές του κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αφού όπως τόνισε «έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στο φυσικοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».

https://twitter.com/Marka149133376/status/1421372676053127169

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας φυσιολογικός πολιτικός θα ντρεπόταν και θα δήλωνε παραίτηση ! Οι κυβερνώντες όμως είναι τομάρια και τυχοδιώκτες ! Κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον και το γρήγορο και εύκολο χρήμα ! Εμείς οι πολίτες πρέπει με τις πράξεις μας( καθημερινά ) και με την ψήφο μας να τους διώξουμε !

  2. Στην Ελλάδα είμαστε της υπερβολής. Από εκεί που το 2004 δίναμε υπερβολικά χρήματα και προνόμια για μετάλλια , φτάσαμε στα ελάχιστα. Να μη ξεχνάμε δε και τη μείωση 55% πόρων επί ΣΥΡΙΖΑ στην ομοσπονδία αυτή, για κομματικούς λόγους όπως καταγγέλθηκε τότε…

  3. Προς Nikos Για τον συνεχιστη των περικοπων Αυγενακη και το περιφημο προγραμμα υιοθετηστε εναν αθλητη που στην ουσια ωθει τους αθλητες να ψαχνουν αυτοι για χορηγους θα μας πειτε κατι?
    Η αποκρυψη διαχρονικων ευθυνων και τονιζοντας ευθυνες μονο των προηγουμενων….. ειναι γελοια και χυδαια και εκτιθεστε ΠΑΛΙ!!!!!!!

    .

    • Eίπα ήδη, ότι φτάσαμε στα ελάχιστα. Ο Αυγενάκης έκανε αύξηση σε 360.000, όχι περικοπές. Η Ομοσπονδία έπαιρνε 3 εκατ. το 2004 και τα τελευταία 5 χρόνια έπαιρνε 320.000 επί ΣΥΡΙΖΑ με 55% μείωση. Εκτίθετε όποιος πιστεύει σε λεφτόδεντρα…

  4. Το ιδιο πραγμα λεμε….. διαχρονικες ευθυνες! Μεσολαβησαν κυβερνησεις ολων των αποχρωσεων! Που σαρωσαν τα παντα!!!! Μνημονια που τα ψηφισαν ολοι μαζι! Που φτωχοποιησαν βιαια την συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου…. τστον αθλητισμο θα στεκονταν??Λεφτοδενδρα μονο για λιγους κι εκλεκτους! Η μεροληπτικοτητα σας, σας εκθετει!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης