"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Συγκλονίζουν ο πατέρας και η αδελφή της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή (βίντεο)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aνάστατα είναι τα Τρίκαλα από το θάνατο 16χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία. Οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστού που εξέτασε τη σορό του άτυχου κοριτσιού και οι πρώτες ενδείξεις, οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, η οικογένεια ωστόσο της 16χρονης μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.

Ο πατέρας της 16χρονης δείχνει το σημείο από όπου σύμφωνα με την αστυνομία έπεσε το παιδί του. Σύμφωνα με τα όσα λέει, είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει εκεί.

Η δίδυμη αδερφή της 16χρονης, ήταν ο τελευταίς άνθρωπος που μίλησε μαζί της και η περιγραφή της συγκλονίζει… «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρονών. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδερφή μου έχει φύγει. Πήραμε και την αστυνομία, τους είπαμε ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και τώρα έκλεισε η έρευνα λόγω αυτοκτονίας, ενώ στην αρχή μας έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος για αυτοκτονία». Και πρόσθεσε πως η αδερφή της έφυγε στις 2 τα ξημερώματα για να βρεθεί με τον αστυνομικό που είχε γνωρίσει. Τηλεφώνησε δυο ώρες αργότερα, χωρίς να διευκρινίσει τι έχει συμβεί, έκλεισε το τηλέφωνο κι από τότε, χάθηκε.

megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης