"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

ΣΥΡΙΖΑ: Γνήσιο τέκνο του Παττακού ο Γεωργιάδης με τα περί ευθύνης της Αριστεράς για το ρεύμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε άλλο ένα παραληρηματικό κρεσέντο ο υπουργός Ανάπτυξής κατηγόρησε παραλίγο και τον «Χατζηπετρή», για τους εξωφρενικούς λογαριασμούς ρεύματος που λαμβάνουν οι καταναλωτές. Φυσικά, ούτε αυτή τη φορά ξέφυγε από το παρωχημένο κάδρο του η Αριστερά, που κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, μοιράζεται με το Συμβούλιο της Επικρατείας την ευθύνη για την αύξηση στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας.

Άμεσα αντέδρασε η αξιωματική αντιπολίτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να τον χαρακτηρίζει «γνήσιο τέκνο του Παττακού» με «ακροδεξιό μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας».

​H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις σημερινές δηλώσεις Γεωργιάδη​

Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα. 

Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στη λεηλασία του δημοσίου πλούτου.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως «μουρλούς» δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας. 

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν.

Στο ίδιο πνεύμα και ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να παρομοιάζει την κυβέρνηση με «σμήνος από ακρίδες που λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο». 

«Για κάθε πρόβλημα της χώρας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει την ευθύνη», είχε δηλώσει προκλητικά το πρωί ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα, δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης