"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Τα ίδια και τα ίδια … “λουκέτο” στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων για 12 ημέρες κάθε μήνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε επισημάνει πριν από μερικές ημέρες η TrikkiPress το νοσοκομείο Τρικάλων αντιμετωπίζει μείζονα προβλήματα λειτουργίας και μεταξύ αυτών είναι οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος αποφάσισε από αύριο Τρίτη και για 12 μέρες να μπει λουκέτο στην παιδιατρική κλινική.

“Βγήκαν” οι εφημερίες του μηνός όπου φαίνεται ότι οι τρεις γιατροί της παιδιατρικής καλύπτουν τις 18 εφημερίες και οι 12 παραμένουν ακάλυπτες.

Από αύριο τα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας η οποία στη συνέχεια θα κλείσει για 12 μέρες και η εξυπηρέτηση θα γίνεται από το νοσοκομείο Τρικάλων.

Το “λουκέτο” των 12 ημερών στην παιδιατρική κλινική αναμένεται να έχει επιπτώσεις και στην μαιευτική κλινική αφού απαιτείται η παρουσία παιδιάτρου.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ως μαγαζί γωνία, χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη δημόσια υπηρεσία του νομού. 24ωρη λειτουργία, ασταμάτητη προσέλευση πελατών και στελέχωση με προσωπικό,περίπου 900 ατόμων. Με περισσότερους από 200 να είναι διευθυντές, προιστάμενοι, συντονιστές, υπεύθυνοι και άλλα συναφή αξιώματα που όπως αποδεικνύεται παραμένουν απαθείς στα χρόνια προβλήματα της υπηρεσίας ή δηλώνουν ανεπάρκεια για την επίλυσή τους. Τότε προς τι η ανάθεση τόσων αξιωμάτων; Πάλι καλά που δε διαχειρίζονται ιδιωτική επιχείρηση, θα την είχαν κλείσει σε ένα βράδυ κι ας ήταν ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης