"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Τα must have ρούχα που πρέπει να έχει η ντουλάπα μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι πλέον έχει μπει για τα καλά και ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός. Έρχεται σιγά σιγά η ώρα να ανανεώσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Οι συνδυασμοί είναι πιο εύκολοι και οι επιλογές περισσότερες μιας και το χαλαρό ντύσιμο επιβάλλεται, όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει. Από απλές γυναικείες μπλούζες μέχρι πιο εκκεντρικές επιλογές, ας δούμε τι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας.

 

Mini denim σορτς

 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους. Με κρόσσια, με ξέφτια, σε  διάφορα χρώματα όπως λευκό, μπλε, ροζ, λιλά, μαύρο, είναι ένα ρούχο που το φοράς όλη μέρα εκτός δουλειάς. Από την παραλία μέχρι το μπαρ, με αθλητικά ή σανδάλια, είναι το απόλυτο και διαχρονικό summer trend. Από πάνω μπορείς να βάλεις μακριά μπλούζα, ένα κιμονό και όταν πιάσουν τα μελτέμια, ένα φούτερ.

 

Γυναικείες μπλούζες

 

Με τη θερμοκρασία να είναι σταθερά υψηλή δεν μπορούμε να μην έχουμε μια ντουλάπα με γυναικείες μπλούζες κάθε είδους. Tank top, καμισόλ, crop top, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Ειδικά σε λευκό χρώμα θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμα μας. Γιατί όχι και ένα χαλαρό t-shirt με μια mini φούστα ή ένα τζινάκι; Το καλοκαίρι πρέπει να ντυνόμαστε πιο ανάλαφρα, δίχως όμως να χάνουμε την αίσθηση του στιλ μας.

 

Λευκά sneakers

 

Τα λευκά sneakers είναι η καλύτερη επιλογή, για να ολοκληρώσουμε το απόλυτο casual look. Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι στην μόδα για άλλη μία χρονιά και σίγουρα θα τα συναντήσουμε σε πολλές εκδοχές τους. Με λουλούδια, με πετράδια, με κόμικ, υπάρχουν για όλα τα γούστα και ταιριάζουν τόσο με smart casual, όσο και πιο χαλαρά outfits. Μπορούν να συνδυαστούν με καθημερινά φορέματα για τη δουλειά και τζινάκια.

 

Κοστούμι

 

Ένα καλό καλοκαιρινό κοστούμι κατά πάσα πιθανότητα, ήδη υπάρχει στην ντουλάπα, ιδιαίτερα, αν μας αρέσει το πιο αντρόγυνο look. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλές επιλογές, όπως lingerie tops ή καμισόλ γυναικείες μπλούζες. Είναι ιδανική λύση για επίσημες εμφανίσεις. Το πλεονέκτημά στο κοστούμι είναι ότι μπορεί να φορεθεί και χωριστά, δηλαδή μόνο το σακάκι ή μόνο το παντελόνι, δημιουργώντας έτσι περισσότερους συνδυασμούς.

 

Και μην ξεχάσεις!… Γυαλιά ηλίου!

 

Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά το καλοκαίρι, χωρίς ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Όχι μόνο ολοκληρώνουν το look μας, αλλά θα μας προστατεύσουν από τον πραγματικά ανυπόφορο καλοκαιρινό ήλιο. Φυσικά, έχει σημασία τα γυαλιά μας να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου μας. Για αυτό πριν τα αγοράσουμε, καλό είναι να τα δοκιμάσουμε πάνω μας ή να συμβουλευτούμε κάποιον για μια δεύτερη γνώμη.

 

Τώρα που έχει ζεστάνει ο καιρός, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε την καλοκαιρινή μας συλλογή. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι συνώνυμη με την άνεση. Απολαύστε την!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης