"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

parelasi

Η Ελευθερία είναι κάτι που αντιπροσωπεύει τους Έλληνες.Αν κάτι δεν μπορούν να ανεχθούν είναι να τους αναγκάσουν να μην έχουν αυτό το υπέρτατο αγαθό. «Είναι μέσα στη ζωή των ατόμων, όπως και μέσα στη ζωή των λαών, μερικές ημερομηνίες που στέκονται σαν ορόσημα και υψώνονται σαν βίγλες». Γιορτή της πίστης και της λευτεριάς. Η αρχή της εθνεγερσίας δεμένη με τη μέρα του Ευαγγελισμού της Παναγιάς.

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, η Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και ο Δήμος Καλαμπάκας με σεβασμό στο αγώνα των προγόνων μας παρουσιάζουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας το 1. Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:30 την παράσταση

« Μητέρα Μεγαλόψυχη»

Ένα αφιέρωμα στον πνευματικό αγώνα ενός λαού που πιστεύει στην αξία της ιδέας και υπηρετεί σε όλες τις εποχές τις ακατάλυτες αρχές της ελευθερίας και της Αρετής. Διοργάνωση: Θεατρικό Εργαστήρι « Επί Σταγών»

2. Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 και άρα 19.30 (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαμπάκας)

Ύμνοι από τον Χορό «Μετεωρίτικο Ψαλτήρι». Ομιλία από τον πολιτικό επιστήμονα κο Κωνσταντίνο Χολέβα με θέμα « Το ελληνορθόδοξο 1821 και η πνευματική προετοιμασία του».

3. Έκθεση πινάκων σχετικών με την Επανάσταση του 1821 της Ιεράς Μονή Μεγάλου Μετεώρου από το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης