"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Το πρώτο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Διάβας-Σαρακίνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

astinomia

Από τις πρώτες ώρες που σημειώθηκε η κατάρρευση της γέφυρας Καλαμπάκας-Διάβας είχαμε επισημάνει ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη μετακίνησή τους από τους επαρχιακούς δρόμους που θα χρησιμοποιούν στο εξής.

Σήμερα το μεσημέρι σημειώθηκε το πρώτο ατύχημα μετά την κατάρρευση της γέφυρας, όταν ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση την Καλαμπάκα εκτράπηκε της πορείας του και βρέθηκε εκτός δρόμου από το αντίθετο ρεύμα σε μία απότομη στροφή κοντά στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Διάβας-Σαρακίνας με τον δρόμο προς Αγία Παρασκευή.

Ευτυχώς ούτε ο οδηγός έπαθε τίποτε ούτε οι επιβάτες ΙΧ που κινούνταν εκείνη τη στιγμή με κατεύθυνση τη Διάβα, καθώς για κλάσματα δευτερολέπτου αποφεύχθη η σύγκρουση.
Το ΙΧ, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και σταμάτησε σε δέντρο, υπέστη μόνο μικρές υλικές ζημιές.

 

Να είμαστε προσεκτικοί

Παρόλο που από χθες συνεργεία του Δήμου Καλαμπάκας έχουν αναλάβει τον καθαρισμό του επαρχιακού δρόμου από κλαδιά και χόρτα που εμπόδιζαν τους οδηγούς, όλοι όσοι κινούνται στον εν λόγω δρόμο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και λόγω της ολισθηρότητας.

Επιπλέον, λόγω της επιβάρυνσης με έναν αρκετά μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, η διέλευση πρέπει να γίνεται με χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη προσοχή τόσο στον εν λόγω δρόμο, όσο και στον βορειότερο από τη γέφυρα Μουργκάνη.

Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι ο παράλληλος προς τον Πηνειό δρόμος δεν μπορεί να φιλοξενήσει τα οχήματα που πηγαινοέρχονται καθημερινά από και προς την Καλαμπάκα, γι’ αυτό και πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η γέφυρα. Όσο γρηγορότερα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο.

tameteora

gefyra meteora diava

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης