"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Υποψήφιες, υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Εκλογική Περιφέρεια Τρικάλων

Αντάρας Λάμπρος: Αρχιτέκτονας, μέλος της Αριστερής Κίνησης Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων), συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Μητροπάνου Μυρσίνη: Γραφίστρια, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Πρεκατές Χρήστος: Οφθαλμίατρος, αναπληρωματικό μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών, συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Τάχου Εύη: Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, ιδρυτικό μέλος της ΕΑΑΚ, μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το trikkipress είναι το site των αριστερών κομμάτων (ΚΚΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ)..γράψε και κάτι για κανένα πατριωτικό εθνικιστικό κόμμα?εκεί βρίσκονται οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ..

    • Καλά σε λέει ο γιατρός Τρίκκηpress… Γράψε λ.χ. για το πατριωτικό κόμμα των Βασιλικών, που με το σύνθημα ”οίκαδε” πήραν την εξουσία και αντί να γυρίσουν τους ψηφοφόρους τους στο σπίτι, τους πήγαν (πεζή) στον Σαγγάριο ποταμό, όπου κατεσφάγησαν. Είχαν (και έχουν ακόμη) βλέπεις, την Μεγάλη Ιδέα. Μόνο που η επίτευξη της, απαιτεί να μην έχεις για τον εαυτό σου …μεγάλη ιδέα.
      Γράψε επίσης για…
      Υ.Γ. Σταματώ εδώ ξαφνικά το κείμενο, διότι τόσα που με ήλθαν στο μυαλό, πάει ο χώρος της ιστοσελίδας. Άλλη φορά.

      • Oταν σου αναφέρουν τον Εμφύλιο, λες ότι είναι άγνωστες λέξεις για τη νεολαία, όταν αναφέρεις τη Μικρασιατική Καταστροφή, δεν είναι?
        ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΧΑΣΜΩΝ είναι , όπου η Ελλάδα καταστράφηκε.

        • Άντε κάνε ένα κόπο POLITIS και ξαναδιάβασε το άνω υστερόγραφο.
          Υ.Γ. (νέο). Γράψε μας εσύ, έστω και μία περίοδο …ομόνοιας. Θα με πεις που να την βρω, όταν η χώρα έχει ανθρώπους σαν εμάς τους δύο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης