"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Η δημοσκόπηση της Ν.Δ. , ο Δ. Παρθένης και ο Γ. Οικονόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έντονες διεργασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων στο νομό Τρικάλων λαμβάνουν χώρα στα τρία μεγάλα αστικά κόμματα, ενόψει των επικείμενων εκλογών.


Στο κυβερνών κόμμα, η πρόσφατη δημοσκόπηση που φαίνεται ότι έγινε κατ` εντολή της Πειραιώς, κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για τη σύνθεση του συνδυασμού παρακινδυνευμένη αφού σίγουροι είναι μόνο οι τρεις κοινοβουλευτικοί (Κ. Σκρέκας, Κατ. Παπακώστα και Α. Λιούτας).


Στην αντίπερα όχθη, η θριαμβευτική εμφάνιση του Δ. Παρθένη στις πρόσφατες εσωκομματικές διεργασίες στη παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσε έκπληξη μεγατόνων, ανατρέποντας έτσι τα υπάρχοντα δεδομένα και τους συσχετισμούς στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, μιας και η πρωτιά του στις εκλογές για την ανάδειξη Κ.Ε αποτελεί παρακαταθήκη για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.


Το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ στο νομό, θυμίζει μετά την ανάληψη της αρχηγίας από το Ν. Ανδρουλάκη One Man Show αφού όλα περιστρέφονται γύρω από το Γ. Οικονόμου, που πόνταρε στο αουτσάιντερ κατά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές και κέρδισε.


Από την άλλη, η εστίαση από τους πολίτες στα πρόσωπα η στην ανούσια προβολή που απολαμβάνουν από τα τοπικά ΜΜΕ και όχι στις προτάσεις που οφείλουν αυτά να διαθέτουν για την ανάπτυξη του νομού, αποτελεί σίγουρα κακό οιωνό για το μέλλον της περιοχής.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης