"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.9 C
Trikala

Τρίκαλα: Κάλπες σε 15 σημεία του Νομού για την εκλογή νέου προέδρου στη Ν.Δ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν και στα Τρίκαλα, για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος θα μπορούν να ψηφίσουν, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, σε 15 σημεία στους τέσσερις Δήμους του Νομού Τρικάλων και σε 21 συνολικά κάλπες.

Ειδικότερα, στον Δήμο Τρικκαίων έχουν στηθεί κάλπες στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (για την έδρα του Δήμου) καθώς και στους πέντε πρώην “Καποδιστριακούς” Δήμους, Κόζιακα (Πρίνος), Εστιαιώτιδας (Μεγαλοχώρι), Παλαιοκάστρου (Παλαιόπυργος), Φαλώρειας (Μικρό Κεφαλόβρυσο) και Μεγάλων Καλυβίων (Μεγάλα Καλύβια).

Στην Καλαμπάκα, εκτός από την έδρα του ομώνυμου Δήμου, στήθηκαν κάλπες στους πρώην “Καποδιστριακούς” Δήμους Κλεινοβού (Αμπέλια Χρυσομηλιάς) και Χασίων (Χάσια).

Στον Δήμο Πύλης οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν στην ομώνυμη έδρα του Δήμου καθώς και στους πρώην “Καποδιστριακούς” Δήμους Αιθήκων (Ελάτη), Γόμφων (Λυγαριά) και Πιαλείων (Φήκη), ενώ στον Δήμο Φαρκαδόνας στήθηκαν κάλπες στην έδρα του Δήμου (Φαρκαδόνα) και στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Οιχαλίας (Οιχαλία).

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Τρέλλης υπενθυμίζει ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών, έχοντας τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο επιθυμούν, επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές είναι 3 ευρώ, ενώ οι ψηφοφόροι καλούνται να υπογράψουν σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους, αποδεχόμενοι τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να τηρούν το καταστατικό, τους κανονισμούς και τις αποφάσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης