"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Ουφ!! Ξαλάφρωσαν στη Ν.Δ. και τον Σύριζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών και πολιτευτών στα Τρίκαλα της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα ανακουφίστηκαν μόλις έμαθαν ότι σύμφωνα με τη νέα απογραφή δεν αλλάζουν οι έδρες και στον νομό Τρικάλων θα εκλεγούν τέσσερις βουλευτές.

Φαντάζεσθε τι θα γινόταν αν είχαμε τριεδρική και μονοσταυρία στη Νέα Δημοκρατία;

Πέντε υποψήφιοι για μία έδρα;

Και καπαρωμένη την πρωτιά από τον Κ. Σκρέκα.

Σώου

Επιτέλους, ανακούφιση.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ανακούφιση ένιωσαν!!!

Ίδια ανακούφιση και στον Σύριζα , αφού με τριεδρική και πέντε υποψηφίους θα είχαμε ψηφοδέλτιο με τρεις κυρίες με καταγωγή από την περιοχή Καλαμπάκας [ Δριτσέλη, Κοντοτόλη, Χαρτοπούλου] και δύο φαρμακοποιούς [Σιμορέλης , Χάϊδος].

Τώρα , στον Σύριζα εκκρεμεί η κάλυψη της έκτης θέσης και η οποία αναμένεται να καλυφθεί από τον καθηγητή μουσικής Λευτέρη Τσικρικά ή από τον δάσκαλο Γιώργο Τσιάκαλο ή από τον εκπρόσωπο της αγροτικής οικονομίας Χρήστο Μπουλογιώργο.

Οπότε, καιρός να πάμε παρακάτω.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μπουλογιώργος είναι ο άνθρωπος της βιοπάλης,με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση…αν τον αφήσουν να είναι υποψήφιος θα βγεί πρώτος…

  2. Τα κόμματα είναι πουλημένα..η οικογενειοκρατία καλά κρατεί.. (Οικονόμου , Χάϊδος,Λιούτας, Χατζηγάκης κλπ). Συμφωνώ με την άποψη ότι πρέπει να υπάρχουν φρέσκα πρόσωπα,όχι απαραίτητα με ηλικακά κριτήρια(Τσικρικάς,Μπουλογιώργος,Ξάνθη,Αναστασίου κλπ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης