"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Τρίκαλα – Που μπορείτε να ψηφίσετε για αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ την Κυριακή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην Π.Ε. Τρικάλων τα εκλογικά κέντρα είναι τα εξής: 

1. Στην πόλη των Τρικάλων, στο Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Γαριβάλδη 8, όπου θα στηθούν 3 κάλπες,

2. Στην πόλη των Τρικάλων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μακεδονίας πίσω από τον Ι.Ν. Αγ.Νεκταρίου, όπου θα στηθούν επίσης 3 κάλπες, 

3. Στο Ρίζωμα, στο πρώην Δημαρχείο του Δ.Παραληθαίων, 

4. Στην Καλαμπάκα, στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου στην οδό Κροσαρη 1, όπου θα στηθούν 2 κάλπες, 

5. Στην Πύλη, στο Δημαρχείο Πύλης,

6. Στην Φήκη της Πύλης, στο παλιό Δημαρχείο Πιαλείων και τέλος, 

7. Στην Φαρκαδόνα, στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας, όπου θα στηθούν 2 κάλπες.  

Υπενθυμίζεται ότι:

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο και είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος, και επιπλέον όσοι, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος του Κινήματος, σύμφωνα με όσα ορίζει το Άρθρο 4 του Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα: «Μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής μπορούν να εγγραφούν Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών, οι οποίοι αποδέχονται τις αρχές και τις επιδιώξεις του, εφόσον δεν συμμετέχουν σε άλλο ελληνικό πολιτικό κόμμα ή σε οργανώσεις και φορείς, των οποίων οι στόχοι έρχονται σε αντίθεση με αυτούς του φορέα. Τα μέλη του φορέα μπορούν να διατηρούν παράλληλα και την ιδιότητα μέλους σε ένα από τα κόμματα, τις κινήσεις και τις συλλογικότητες που συναποτελούν το Κίνημα Αλλαγής». Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στην διαδικασία θα γίνει σύμφωνα με το πλαίσιο εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον πρώτο γύρο, οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού διευκολύνονται.

Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου 2021, θα επαναληφθεί η διαδικασία σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών (5/12/2021), με βάση το σχετικό μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον δεύτερο γύρο, οι ψηφοφόροι θα μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού διευκολύνονται, ίδιο ή διαφορετικό από αυτό που ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες οργάνωσης και υλοποίησης της εκλογικής διαδικασίας, οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν υποχρεωτικά το ποσό των 3€ μόνο κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών, την Κυριακή 5/12/2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης