"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Το ίδιο ψέμα πάντα κουβαλάς….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα έντονο είναι το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη του ΚΙΝΑΛ και ήδη η κ. Χρύσα Ντιντή έχει ενταχθεί στη νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης που κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η ένταξη του πρώτου σε αριθμό ψήφων περιφερειακού συμβούλου κ. Γιάννη Χάϊδου.

Η λίστα με τα στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠαΣοΚ είναι έτοιμη εδώ και πολύ καιρό:

Το σενάριο ένταξης του κ. Γιώργου Οικονόμου παραμένει ανοικτό και προπομπός του θεωρείται ο πρώην δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας [είναι γνωστές οι πολιτικές,φιλικές και συγγενικές σχέσεις των δύο ανδρών] , o κ. Θεόδωρος Σπανός .

Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου με την εντυπωσιακή εμφάνιση και την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές αποτελεί επιθυμία πολλών στελεχών και ψηφοφόρων του Σύριζα . Θεωρείται ότι εκπροσωπεί το Πασοκ του Α. Παπανδρέου.

Ενδιαφέρουσα εμφανίζεται η “εξαιρετική περίπτωση” του κ. Παναγιώτη Ραχιώτη που είναι αποδεκτός από Συριζαίους και Νεοδημοκράτες.

Για το ψηφοδέλτιο του Σύριζα βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή των πρώην βουλευτών κ.κ. Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη.

Και ασφαλώς όλες τις διεργασίες διευκολύνει η αποχώρηση του κ. Σάκη Παπαδόπουλου από την ενεργό πολιτική στις προσεχείς εκλογές.

Οπότε, πάμε πάλι για ΠΑΣΟΚ. Σε μια Ελλάδα που είναι πια -και επίσημα- αποικία.

Άλλωστε, οι Έλληνες ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης