"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Τρίκαλα – H δική σας πρόταση ποια είναι, κύριε;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα τα τελευταία  χρόνια παρατηρείτε όλο και περισσότερο το φαινόμενο  ενός περίεργου εναγκαλισμού των πολιτικών με τους λειτουργούς της εκκλησίας.

Στο νομό μας έγινε πλέον συνήθεια. Οι πολιτικοί μας, κυρίως οι των δεξιοφρόνων τάσεων, να παρουσιάζουν παντοιοτρόπως στα ΜΜΕ  τις κάθε είδους συμμετοχές τους στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εκκλησίας  με στόχο την κατάκτηση της ψήφου των θρησκευόμενων πολιτών.

Η δε εκκλησία ανταποκρίθηκε  δεόντως, προς τούτο, όρισε καθώς φαίνεται και εξειδικευμένο ιερωμένο σε τέτοιου είδους ευχές.

 Η πρακτική αυτή, εκτός του ότι οι εικόνες της δείχνουν έναν ιδιότυπο μεσαιωνισμό εν έτη 2023! είναι και άκρως επικίνδυνη γιατί εμπεριέχει εκτενώς το στοιχείο του αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα πραγματικά του προβλήματα.

 Κύριοι της πολιτικής ζωής του τόπου μας, κρατήστε τις θρησκευτικές  σας απόψεις και πρακτικές της λατρείας σας για τον εαυτό σας, το Λαό του νομού μας δεν τον αφορούν, τα προβλήματα του είναι άλλα.

 Παραθέτω τα πιο σημαντικά :

α) Το οικονομικό ζήτημα και τα εξ αυτού συνακόλουθα.

-Ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας αμείβονται με μισθούς πείνας και δεν μπορούν να βγάλουν πέρα το μήνα;  Τι προτίθεστε να κάνετε για αυτούς;

– Γνωρίζετε πόσοι είναι οι άνεργοι στο νομό μας και ποια είναι η πολιτική σας θέση για την μείωση της ανεργίας;

β) Αναπτυξιακά θέματα:

-Ποιες είναι οι θέσεις σας για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του νομού μας; Τι θα γίνει με το φράγμα της Πύλης καθώς και με τα άλλα παρόμοια έργα στο νομό μας;

– Ποιες είναι  οι θέσεις σας για το έργο της εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου και η λειτουργία του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας;   

Αυτά είναι μερικά από τα πραγματικά προβλήματα των  πολιτών του νομού μας τα οποία απαιτούν άμεση λύση, σταματήστε να τους εμπαίζετε για το καλό όλων μας.

Δικαιόπολης       

    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης