"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.2 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ : «Ραντεβού» στα δικαστήρια για την αναστολή εκτέλεσης πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην επικαιρότητα και πάλι το θέμα πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας που απασχόλησε την τοπική κοινωνία πριν από ένα μήνα περίπου.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε o συμπολίτης μας Xρήστος Μπουλογεώργος θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου με τον συμπολίτη δικηγόρο Μπάμπη Τσιρογιάννη να καταθέτει αίτημα σύμφωνα με το οποίο ζητά την αναστολή εκτέλεσης του πλειστηριασμού.

Το έγκλημα που διέπραξε ο Χρήστος Μπουλογεώργοςς είναι ότι αδυνατεί να ξοφλήσει το δάνειο και το funds από την Ιρλανδία προχώρησε σε κατάσχεση. 

Το χρέος  40.000 ευρώ στην τράπεζα, έδωσε “έδωσε” στα γνωστά πλέον funds, αρπάζουν τώρα ένα σπίτι αξίας 200.000 ευρώ περίπου.

Ραντεβού στα δικαστήρια Τρικάλων την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2004. 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο πλαίσιο της υποστήριξης, έστω και με ελάχιστες ελπίδες, του πραγματικού και ανιδιοτελούς αγωνιστή Χρήστου, εγώ θα δώσω πρώτος το ”παρών”. Βλέπεις, όταν για μερικά έτη μοιράζεσαι ένα φτωχικό δωμάτιο με κάποιον, με σκοπό τη μόρφωση, καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι και εάν αξίζει.
    Δεν περιμένω να έλθουν οι άνθρωποι της Δαπνουδουφουκού, με τους οποίους κάναμε βέβαια παρέα και τότε και μετά, διότι ”κινούνται” στο δικό τους κόσμο. Και παρά το υψηλό, ομολογουμένως, πνευματικό τους επίπεδο, ανέχονται τις …κυριαρχίες των αγορών, των λαμόγιων και των εχθρών (παντοιοτρόπως) του Ελληνικού Λαού.
    ΥΓ. Ο …πάτος του βαρελιού; Γυρνάνε στα κανάλια οι κ.κ. Λαζαρίδης, Συρίγος και (φυσικά) Άδωνις και διαλαλούν ότι σωστά κάναμε μπάζωμα στα Τέμπη, διότι την …έκτη ημέρα άκουσαν κάτω από τα βαγόνια βογγητά(!!!) και έκκληση για βοήθεια. Άρα, σωστά ρίξαμε τσιμέντο, να πατήσουν οι γερανοί, για να τους …βγάλουμε.
    Η λύση είναι μία: ή αυτοί ή εμείς*…
    *Μέχρι και σήμερα, οικτίρω τους πατεράδες και τους παππούδες μας που …έμπλεξαν στον ανόητο εμφύλιο πόλεμο του 1946-49. Ποιος ξέρει τι είχαν δει οι άνθρωποι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης