"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Τότεναμ – Ολυμπιακός: 4-2 και ένα όνειρο που έγινε εφιάλτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο Λονδίνο την Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ηττήθηκε με τελικό σκορ 4-2.

Παρά το ονειρικό ξεκίνημα κατά το οποίο κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 μέσα στα πρώτα είκοσι λεπτά, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Τότεναμ με τελικό σκορ 4-2 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Άδοξα ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο 20λεπτο, αλλά το φινάλε του αγώνα τούς βρήκε ηττημένους με 4-2. Ένα πολύ σοβαρό λάθος του Γιασίν Μεριά στο 45’+1′ έδωσε τη δυνατότητα στον Άλι να σκοράρει, να μειώσει σε 1-2, φάση που αποδείχθηκε κλειδί για την επικράτηση των Άγγλων.

Ο Ολυμπιακός θέλει πλέον νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Ερυθρού Αστέρα στο Φάληρο για να περάσει στους “32” του Europa League μέσω της τρίτης θέσης του γκρουπ, αφού Μπάγερν και Τότεναμ προκρίθηκαν στους “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στον 1 βαθμό και ο Αστέρας στους 3 μετά την ήττα στην έδρα του από τη Μπάγερν Μονάχου.

Σημειώνεται πως περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν απόψε στο Tottenham Hotspur Stadium.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης