"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Χαρά Ξάνθη: Δεν ήρθα να βρω γαμπρό στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα, δυναμική και ωραία, μα πάνω από όλα γυναίκα! Χάρη στην όμορφή της παρουσία έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς υποστηρικτές στα social media.

Ο λόγος για τη Χαρά Ξάνθη, η οποία “κατεβαίνει” στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα.

Τίναξε την μπάγκα στον αέρα στο Ράδιος Ζυγός τονίζοντας πως “δεν ήρθα να βρω γαμπρό στα Τρίκαλα, έχω γαμπρό” ενώ σημείωσε πως ο λόγος που βάζει υποψηφιότητα είναι “να σηκώσουμε τον τόπο και την πατρίδα ψηλά”.

Μέσα στη μονοτονία της γκρι γραβάτας και του αυστηρού μαύρου ταγέρ, η Χαρά Ξάνθη δίνει μία άλλη νότα στην τοπική πολιτική σκηνή και όπως δήλωσε στη συνέντευξη της “οι γυναίκες ψηφίζουν Χαρά, λιτά και απέριττα” και με χιούμορ επεσήμανε ότι “οι γυναίκες ξέρουν ότι δεν ήρθα να πάρω τους άντρες τους”

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά βρε υποψήφια του πελατειακού παρακμιακού κράτους και του κομματικού σωλήνα της Δεξιάς, που μας κάνεις και την ωραία και απειλείς να κλέψεις τις καρδιές των Τρικαλινών…
    Μπορείς να μας πεις με τι θράσος εμφανιζόσουν στις παρελάσεις και τις εκδηλώσεις των Τρικάλων ως επίσημο πρόσωπο; Θα απαντήσω εγώ: Με την έλλειψη αιδούς και την έλλειψη παιδείας…Έμαθες ότι οι Τρικαλινοί χαζοφέρνουν και μας ήλθες κουνιστή και λυγερή να υφαρπάξεις τους ψήφους τους. Χαζοί μεν αλλά όχι και ηλίθιοι, το αποτέλεσμά σου θα το μάθεις στην κάλπη την Κυριακή και οι κομματικοί σύντροφοί σου στην επιτυχημένη Ν.Δ. θα τρέχουν να σε παρηγορήσουν αγαπητή ξανθιά δημοσιογραφίνα….

  2. Αντε και δεν ειναι τοσο χαζη οσο την νομιζουμε. Φολι βαζει για μετα. Συμβουλος η γενικος γραμματεας η προεδρος σε νοσοκομειο η οτι αλλο καλοπληρωμενο ζητησει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης