"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Χορευτικές εκπλήξεις από την Τέρψις

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις, θέλοντας να γιορτάσει την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς, ετοιμάζει μια μοναδική βραδιά με μίνι χορευτικές εκπλήξεις για όλους τους φίλους αλλά και τους καινούριους μαθητές της. Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στην Πλατεία του Δεσποτικού στις 20:00.
Προσκαλεί εσάς και την παρέα σας σε ένα ανοιχτό μάθημα zumba, oriental, latin και hip-hop. Επίσης στα πλαίσια της TANGO DAY ο Βάιος Παπαγεωργίου και η Μαρί Τεμπονέρα θα παραδώσουν μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρξουν χορευτικές επιδείξεις zumba, oriental, latin και hip-hop από τους καθηγητές της Ακαδημίας καθώς και από τις αγωνιστικές ομάδες Hip-Hop και All Ladies. Special Break dance show
Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει stand για πληροφορίες και για όλους τους ενδιαφερόμενους η εγγραφή θα είναι δωρεάν!!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της βραδιάς: Sinatra Café-Bar, Κατώγι (Ταβέρνα), Ξιφίας (Θαλασσινά), Baila (Ένδυση-Υπόδηση-Αξεσουάρ Χορού), Ντόντος Κων/νος (Οικοδομικά Υλικά), Sound Box (Αποστόλης Μπαμπατζιάς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης