"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18 C
Trikala

Χριστουγεννιάτικη μουσική πανδαισία από τα δημοτικά σχολεία της Καλαμπάκας-Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια υπέροχη εκδήλωση εν όψει Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Καλαμπάκας , με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων, το Μουσικό Σχολείο, τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Καλαμπάκας, καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Διάβας, Καστρακίου και Χρυσομηλιάς.

Χριστουγεννιάτικα θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και κάλαντα παρουσιάστηκαν από τους μαθητές με την υποστήριξη των δασκάλων τους και των εκπαιδευτικών της Μουσικής, πλαισιωμένα από τις ξεχωριστές μελωδίες των εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα αποσπώντας έτσι το θερμό χειροκρότημα όλων.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Μετεώρων και ο σκοπό της ήταν φιλανθρωπικός, αφού τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν.

Τα τρόφιμα διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων και τον Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο, από τον διευθυντή της ΔΠΕ Τρικάλων και τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της Καλαμπάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης