100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ «Ένας Αιώνας Λαϊκό Τραγούδι» Reviewed by Momizat on . Το «Μουσείο Τσιτσάνη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη 2015» και σε συνεργασία με το Πάρκο Μουσικής Παράδοσης, διοργανώνει το Σάββατο 4 Απριλίου Το «Μουσείο Τσιτσάνη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη 2015» και σε συνεργασία με το Πάρκο Μουσικής Παράδοσης, διοργανώνει το Σάββατο 4 Απριλίου Rating: 0

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ «Ένας Αιώνας Λαϊκό Τραγούδι»

tsitsanis

Το «Μουσείο Τσιτσάνη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη 2015» και σε συνεργασία με το Πάρκο Μουσικής Παράδοσης, διοργανώνει το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων ημερίδα για τον Τσιτσάνη και το λαϊκό τραγούδι με τίτλο:
«100 Χρόνια Τσιτσάνης – Ένας Αιώνας Λαϊκό Τραγούδι».
Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές κ. Λάμπρος Λιάβας και Γιώργος Κοκώνης, και οι ερευνητές κ. Μένιος Καλυβιώτης και Γιώργος Κοντογιάννης.
Στις ομιλίες τους θα αναπτύξουν και θα αναδείξουν όλες τις πτυχές, τις επιρροές, το σινάφι και όλη τη διαδρομή του λαϊκού μας τραγουδιού, από τα πρώτα του χρόνια μέχρι τις μέρες μας.
Θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία και τις ρίζες των τραγουδιών που βρίσκονται στα χείλη όλων μας, και τα οποία, όσα χρόνια κι αν περάσουν, στο άκουσμά τους η καρδιά μας πάντα θα χτυπά δυνατά.
TSITSANIS_588339586

Αφήστε το σχόλιο σας