11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία Reviewed by Momizat on . Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς και θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με τον προγρα Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς και θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας. Σύμφωνα με τον προγρα Rating: 0

11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς και θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, «οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μετεξεταστέους θα διεξαχθούν από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές των μαθητών ολοκληρώθηκαν στις 30 Ιουνίου, αλλά κατ’ εξαίρεση μπορούν να γίνουν εγγραφές τον μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. για λόγους υγείας ή σοβαρούς οικογενειακούς λόγους).

Σε ό,τι αφορά τους μαθητές που επιθυμούν να μετεγγραφούν από ΕΠΑΛ σε Γενικά Λύκεια και αντίστροφα, η καταληκτική ημερομηνία μετεγγραφής από τα Γενικά στα Επαγγελματικά Λύκεια και αντίστροφα είναι η 15η Οκτωβρίου.

Παράλληλα, οι μαθητές της Α’ τάξης ΕΠΑΛ κατά την εγγραφή τους θα πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση για την ομάδα προσανατολισμού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια προθεσμία οι μαθητές της Β’ τάξης ΕΠΑΛ θα πρέπει να καταθέσουν δήλωση για την ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή