3ος ο Γρηγόρης Παπούλιας στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδος, ορεινής ποδηλασίας. Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία για τον ΚΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ξεκίνησε ή ποδηλατική σαιζόν του 2015. Ο αθλητής της ομάδας μας Γρηγόρης Παπούλιας κατέκτησε το πρώτο μας μετάλλιο (χάλκινο). Με επιτυχία για τον ΚΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ξεκίνησε ή ποδηλατική σαιζόν του 2015. Ο αθλητής της ομάδας μας Γρηγόρης Παπούλιας κατέκτησε το πρώτο μας μετάλλιο (χάλκινο). Rating: 0

3ος ο Γρηγόρης Παπούλιας στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδος, ορεινής ποδηλασίας.

Papoylias Kronos
Με επιτυχία για τον ΚΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ξεκίνησε ή ποδηλατική σαιζόν του 2015. Ο αθλητής της ομάδας μας Γρηγόρης Παπούλιας κατέκτησε το πρώτο μας μετάλλιο (χάλκινο). που αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για το νεοσύστατο τμήμα ποδηλασίας του ΚΡΟΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 διεξήχθη στον Βόλο, το πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας (MTB), για την κατηγορία ανδρών. Η διαδρομή μετά τις βροχές των προηγούμενων ημερών ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς η λάσπη δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους ποδηλάτες. Ο Γρηγόρης Παπούλιας από την αρχή του αγώνα βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και μετά από αγώνα περίπου 2 ώρες τερμάτισε στην 3η θέση του τοπικού πρωταθλήματος. Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τον αθλητή και ευχαριστεί θερμά τους σπόνσορες που βοήθησαν στην αγορά της αγωνιστικής φανέλας μας. DRAG bicycles (Kassimatis cycling), το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ολυμπιονίκη Δημήτρη Γεωργαλή, το ποδηλατάδικο FLOW BIKES, το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ VO2MAX, την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ, την ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club συνεχίζει τις ποδηλατικές δράσεις του, και σειρά έχει τώρα ο ποδηλατικός αγώνας (ΜΤΒ) που διοργανώνουμε στον λόφο προφήτη Ηλία, το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 2μμ . Έχοντας στο πλευρό μας ανθρώπους εθελοντές που θα δώσουν το παρόν, αλλά και επιχειρήσεις που θέλουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας, καλύπτοντας οικονομικά μέρος των εξόδων της διοργάνωσης. M. Kotoulas energy (πρατήρια καυσίμων), Libro cafe, ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ, MOTOFACTORY, jabik υποδήματα, TRENCH ρουχισμός.
Εμείς σαν ομάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να προσφέρουμε σε αθλητές και θεατές έναν όμορφο και θεαματικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ). Ο χώρος που θα διεξαχθούν οι αγώνες είναι ξεχωριστής ομορφιάς και βρίσκεται μία ανάσα από το κέντρο των Τρικάλων, στον λόφο προφήτη Ηλία – ζωολογικός κήπος. Η διαδρομή του αγώνα περιέχει μέτριας δυσκολίας μονοπάτια και δασικούς χωματόδρομους. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρξουν και διάφορες όμορφες εκδηλώσεις καθώς ο πολιτιστικός σύλλογος ΤΡΙΚΚΗ με προπονήτρια την Μάρω Μαυρογιάννη θα παρουσιάσει την ομάδα χιπ χοπ «RELIZERS CREW». Όλοι οι φίλοι και λάτρεις της ποδηλασίας να είστε εκεί!!!

:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή