Που θα ψηφίσουν οι Τρικαλινοί για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς Reviewed by Momizat on . Στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρόεδρο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα προσέλθουν οι πολίτες την Κυριακή  12 Νοεμβρίου, ενώ αν χρειαστεί και β’ γύρος αυτ Στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρόεδρο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα προσέλθουν οι πολίτες την Κυριακή  12 Νοεμβρίου, ενώ αν χρειαστεί και β’ γύρος αυτ Rating: 0

Που θα ψηφίσουν οι Τρικαλινοί για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Που θα ψηφίσουν οι Τρικαλινοί για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρόεδρο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα προσέλθουν οι πολίτες την Κυριακή  12 Νοεμβρίου, ενώ αν χρειαστεί και β’ γύρος αυτές θα γίνουν μια εβδομάδα αργότερα (19 Νοεμβρίου) μεταξύ των δύο πρώτων. 

Στον νομό μας οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν για να ψηφίσουν σ’ ένα από τα 9 εκλογικά κέντρα που επιθυμούν με την αστυνομική τους ταυτότητα:

Στα Τρίκαλα στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρικκαίων
Στο Βαλτινό στο πρώην Δημαρχείο Καλλιδένδρου
Στην Φήκη στο πρώην Δημαρχείο Πιαλείων
Στο Ρίζωμα στο πρώην Δημαρχείο Παραληθαίων
Στην Καλαμπάκα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας
Στην Μύκανη την αίθουσα εκδηλώσεων Παπανικολάου 
Στην Πύλη στο Δημαρχείο Πύλης
Στους Ταξιάρχες στην ταβέρνα Βανιώτη
Στην Φαρκαδόνα – Οιχαλία στο Πρατήριο Τζιμούλη

 Στον Νομό μας  Υπεύθυνη είναι η Λώρεν Κασσοπούλου που μαζί με τους εκπροσώπους των υποψηφίων απαρτίζουν την Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ Τρικάλων)

Εκπρόσωποι των υποψηφίων είναι: 

Γιώργος Ηλιάδης  και αναπλ. ο Γιώργος Μιχάλης της Φώφης Γεννηματά 
Παναγιώτης Πιλάτος του Σταύρου Θεοδωράκη
Μάριος Μαρολαχάκης και αναπλ. ο Θανάσης Βαβύλης του Γιώργου Καμίνη
Γιάννης Τριγώνης του Νίκου Ανδρουλάκη
Βύρων Κατσίβελος και αναπλ. ο Κώστας Βλιώρας του Γιάννη Μανιάτη
Αχιλλέας Οικονόμου του Γιάννη Ραγκούση
Έχουμε ορίσει τους υπεύθυνους εκλογικών κέντρων. Στις επόμενες μέρες θα οριστούν οι εφορευτικές επιτροπές και οι χειριστές των τάμπλετ για την on line διασύνδεση όλων των τμημάτων και την εγγραφή των ψηφοφόρων. 
Η ΝΟΕ Τρικάλων μαζί με τις εφορευτικές επιτροπές και τους χειριστές καθώς και τους υπόλοιπους εθελοντές που θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας αποτελούμε το δίκτυο εμπιστοσύνης που εγγυάται το αδιάβλητο της διαδικασίας ώστε να εξελιχθεί σε μια πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας.
Οσοι θέλουν να συμμετέχουν ως εθελοντές να υποβάλλουν αίτηση στο site dpekloges.gr στους εθελοντές και να δηλώσουν σε ποιον τομέα επιθυμούν να προσφέρουν. Επίσης καλούμε δικηγόρους να δηλώσουν εθελοντές ώστε να οριστούν Πρόεδροι των εφορευτικών επιτροπών για πιο έγκυρη και αποτελεσματική διαδικασία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή