ΑΙΣΧΟΣ !!! Νέο οικολογικό έγκλημα στον Ληθαίο [εικόνες] Reviewed by Momizat on . Το ποτάμι άσπρισε ξανά από την ρύπανση , αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πρόβλημα  που φαίνεται, πλέον, «δια γυμνού οφθαλμού» και τη  δυσοσμ Το ποτάμι άσπρισε ξανά από την ρύπανση , αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πρόβλημα  που φαίνεται, πλέον, «δια γυμνού οφθαλμού» και τη  δυσοσμ Rating: 0

ΑΙΣΧΟΣ !!! Νέο οικολογικό έγκλημα στον Ληθαίο [εικόνες]

ΑΙΣΧΟΣ !!! Νέο οικολογικό έγκλημα στον Ληθαίο [εικόνες]

Το ποτάμι άσπρισε ξανά από την ρύπανση , αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πρόβλημα  που φαίνεται, πλέον, «δια γυμνού οφθαλμού» και τη  δυσοσμία να απλώνεται σε απόσταση και να είναι αφόρητη.

Σχόλια (6)

 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Πριν απο χρόνια, είχα θίξει το ίδιο θέμα με σχόλιά μου στον τοπικό Τύπο. Απο τότε μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα!!! Φαίνεται οτι δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα απο τους υπευθύνους!!!

  Απάντηση
 • Jim

  Οι γνωστοί άγνωστοι για μια ακόμη φορα έδρασαν!Ξέροντας πως δεν θα τιμωρηθούν.Η τοπική κοινωνία αδιάφορη πίνοντας το καφεδακι της λίγο πιο κει στην Ασκληπιού, το ίδιο θα λεγα και για τις αρμόδιες αρχες….Η μόλυνση του Ληθαιου θα παραμείνει μια είδηση που δεν αποσκοπεί πουθενα.Ας ξυπνήσουμε επιτελους

  Απάντηση
 • chris

  Ο έξυπνος δήμαρχος γεμίζει την τσέπη του, φτιάχνει το προφίλ του για τις βουλευτικές εκλογές και αδιαφορεί για αυτούς που τον ψήφισαν ! Παραδείγματα αμέτρητα, κυρίως στα χωριά του δήμου Τρικκαίων!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή