Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχία  Reviewed by Momizat on .     Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Ταξίδι των Σπουδαστών ΙΙας Τάξης της Σχολής, στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξ     Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Ταξίδι των Σπουδαστών ΙΙας Τάξης της Σχολής, στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξ Rating: 0

Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχία 

Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στην  Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχία 

 

 

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Ταξίδι των Σπουδαστών ΙΙας Τάξης της Σχολής, στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχία, στην Ήπειρο.

Εμφάνιση DSCN8501.JPG

Το εκπαιδευτικό Ταξίδι διοργανώνεται στο πλαίσιο των μαθημάτων της Στρατιωτικής Ιστορίας και Στρατιωτικής Γεωγραφίας και έχει ως σκοπό την εξέταση της Μάχης Μπιζανίου – Ιωαννίνων (19 – 21 Φεβρουαρίου 1913), της μάχης Πίνδου – Ελαίας – Καλαμά (28 Οκτωβρίου – 13 Νοεμβρίου 1940), του υψιπέδου Ιωαννίνων και γενικότερα του εδαφικού διαμερίσματος της Ηπείρου.

Εμφάνιση DSCN8648.JPG

Αρχικά οι Σπουδαστές επισκέφθηκαν  τα οχυρά των Ιωαννίνων και το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων (Χάνι Εμιν Αγά) και στη συνέχεια το ύψωμα «Μαχητής» και το Μουσείο Πολέμου 1940 – 41 στο Καλπάκι. Επιπλέον τους δόθηκε η ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη των Ιωαννίνων.

Εμφάνιση DSCN8487.JPG

 

Εκ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή