"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Δυστυχώς βάζουν την άμαξα μπροστά από το άλογο και θέλουν να πούμε πως αυτό είναι σωστό.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με εντατικούς ρυθμούς επέστρεψαν μετά τον κορονοϊό οι υποσχέσεις , οι εξαγγελίες  , τα ταξίματα που έχουν την τιμητική τους …  ενώ φυσικά σε ανάλογους ρυθμούς τρέχει και η ειδησεογραφία.

Όλα είναι εφικτά και όλα υπόσχονται καθώς η εξαγγελία έργων πάει σύννεφο σε σημείο που ένα έργο να εξαγγέλλεται καμιά δεκαριά ….φορές συνοδευόμενο από αντίστοιχα εκατομμύρια ευρώ  .

Δυστυχώς βάζουν την άμαξα μπροστά από το άλογο και θέλουν να πούμε πως αυτό είναι σωστό.

Η παράδοση του παλαιοκομματισμού  απαιτεί, οργασμό έργων και παροχών κάθε είδους στους …αγαπημένους πελάτες.

Τα ψέματα είναι απαράδεκτα. Αποτελούν το ανώτατο στάδιο του λαϊκισμού και δείχνουν την τριτοκοσμική πολιτική συγκρότηση

Ο κάθε καλόπιστος αναγνώστης που διαβάζει το τελευταίο διάστημα τις εξαγγελίες και τα έργα, που ΘΑ υλοποιήσουν στην περιφέρειά και στον δήμο , θα νομίσει ότι ο τόπος μας είναι αν όχι ιδανικός τόπος διαμονής , σίγουρα κάποιο Καντόνι της Ελβετίας.

Δεν έχουν καταλάβει τίποτα και είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στον τόπο. Δεν είναι παροχή δημοτικού έργου αλλά χυδαία εξαγορά ψήφου.

Είναι το ίδιο χυδαία με αυτή του χτυπήματος της πλάτης και του κλεισίματος του ματιού για κάθε τακτοποίηση ή παροχή σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι το ίδιο χυδαία με αυτή του κάθε λαϊκιστή που υπόσχεται, στα προεκλογικά μπαλκόνια, παραδείσους, πέρα και έξω από κάθε θεσμική και οικονομική πραγματικότητα.

Kώστας Κωστούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης