"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.1 C
Trikala

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να γράφει ιστορία!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με εμφάνιση πρωταθλητή ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες στον Αντρέι Ρούμπλερ στον προημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους “4” στο Roland Garros

Ο Έλληνας τενίστας ήταν φανταστικός μετά από το 5-3 του 1ου σετ και ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοση του έφτασε σε μια τεράστια νίκη απέναντι σ’ ένα σπουδαίο παίκτη ο οποίος είχε 2-1 νίκες κόντρα στον Στέφανο.

Αυτός είναι ο 2ος ημιτελικός καριέρας του Στέφανου Τσιτσιπά σε Grand Slam αφού το 2019 είχε παίξει στον ημιτελικό του Australian Open με τον Ράφα Ναδάλ.

Με την πρόκριση στον ημιτελικό ο Έλληνας τενίστας επιστρέφει στο Νο5 του κόσμου και εάν κατακτήσει το τουρνουά θα είναι για πρώτη φορά στο Νο4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από το 5-3 του 1ου σετ κέρδισε 14-5 γκέιμ! Οι πόντοι ήταν 102-73. Ο Τσιτσιπάς είχε 35 winners, 17 αβίαστα και 5/8 μπρέικ πόιντ και ο Ρούμπλεφ 25-23 και 1/3 (από 1ο σετ).

steaf

Μετά τη λήξη της συναρπαστικής αναμέτρησης εμφανώς συγκινημένος και με διάθεση χιούμορ μίλησε για το σπουδαίο κατόρθωμα του. Αρχικά αστειεύτηκε σχετικά με το μυστικό της επιτυχίας του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως το Rolad Garros αποτελεί για εκείνον ένα παιδικό όνειρο.

«Αν σας πω δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα εύκολα. Νιώθω πολύ άνετα παίζοντας εδώ και παρά το ότι δεν ξεκίνησα καλά θυμάμαι πως είμαι ένας αγωνιστής και στις δύσκολες στιγμές παλεύω, βάζω το μυαλό μου να δουλέψει για να τα καταφέρω.

Θέλω να παίζω το καλύτερό μου τένις εδώ, είναι ένα όνειρο να βρίσκομαι εδώ και να παίζω σε αυτό το γήπεδο και να δίνω τα πάντα.

Πάντα έχανα τα μαθήματα στο σχολείο για να βλέπω τα παιχνίδια στο Ρολάν Γκαρός. Σε ευχαριστώ Παρίσι, σε αγαπώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης