"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι Tρικαλινού , πατέρα τριών παιδιών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη διακοπή του ρεύματος στο σπίτι ενός πατέρα τριών παιδιών στα Τρίκαλα προχώρησε η ΔΕΗ, σύμφωνα με καταγγελία της “κίνησης ενάντια στις διακοπές ρεύματος” τα μέλη της οποίας προσανατολίζονται σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στις 11:00 στα γραφεία της ΔΕΗ .

Όπως ανέφερε ο ίδιος έχει χρέος 2.500 ευρώ προς τη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα η εταιρεία να προβεί στη διακοπή παροχής ηλεκτρικό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι διατιθέμενος να πληρώνει σε δόσεις 200 ευρώ τον μήνα για τις οφειλές του.

“Αφου συζητήσαμε μαζι του, αποφασίσαμε να κάνουμε μια παρέμβαση στη ΔΕΗ και να διεκδικησουμε ενα διακανονισμό που να μπορεί να ανταποκριθεί ο συμπολίτης μας” σημείωναν προς την trikkipress τα Μέλη της “κίνησης ενάντια στις διακοπές ρεύματος”.

ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αύριο Πέμπτη 19/3/2015 στις 11 το πρωί θα υπάρξει παρέμβαση στη ΔΕΗ από την Πρωτοβουλία Αγώνα κατά των πλειστηριασμών- κατασχέσεων και διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος και νερού για την υπόθεση του βιοπαλαιστή συμπολίτη μας Δ. Π., πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, στον οποίο έγινε διακοπή ρεύματος και με την ΔΕΗ να μην δέχεται μία λογική και στα μέτρα των μικρών οικονομικών δυνατοτήτων του ρύθμιση της οφειλής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης