Έρημος τόπος η Τρικαλινή αγορά Reviewed by Momizat on . Έρημος τόπος είναι η εμπορική αγορά των Τρικάλων, με τους καταναλωτές να απέχουν από τα καταστήματα λόγω της έλλειψης ρευστότητας αλλά και του φόβου της επόμενη Έρημος τόπος είναι η εμπορική αγορά των Τρικάλων, με τους καταναλωτές να απέχουν από τα καταστήματα λόγω της έλλειψης ρευστότητας αλλά και του φόβου της επόμενη Rating: 0

Έρημος τόπος η Τρικαλινή αγορά

trikala
Έρημος τόπος είναι η εμπορική αγορά των Τρικάλων, με τους καταναλωτές να απέχουν από τα καταστήματα λόγω της έλλειψης ρευστότητας αλλά και του φόβου της επόμενης μέρας του δημοψηφίσματος.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας, η κατάσταση στην αγορά κάθε μέρα προς το δημοψήφισμα και με τις τράπεζες συνεχόμενα κλειστές είναι και χειρότερη. «Μιλάμε πλέον για το απόλυτο μηδέν εκτός από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με είδη πρώτης ανάγκης».

Χθες το απόγευμα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου συνεδρίασαν με σκοπό να συζητήσουν την κατάσταση στην αγορά και να έχουν μια εικόνα για όσα επικρατούν. Αυτό που επικράτησε είναι ο προβληματισμός όχι μόνο για την εβδομάδα που διανύουμε αλλά και για όσα πιθανώς θα ακολουθήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα.
ΕΡΕΥΝΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή